Græsplæne uden mos og ukrudt.

Ejendomsvagtens grundighed

Vores topmotiverede gartnere arbejder kun med det bedste udstyr og plejer dine grønne arealer, som var det deres egne.

Ejendomsvagtens erfaring

Vi har håndteret græsplæner i mange år og klarer alt lige fra såning og topdressing af græsplæne til anlægning og kalkning af græsplæne.

Ejendomsvagtens døgnservice

Vores beredne serviceteam er klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, hvis du har spørgsmål.

 

Er du træt af at kigge på den samme langhårede, gullige og ujævne græsplæne? Skæver du over mod naboens lækre nye haveanlæg med misundelse i blikket? Så burde du måske overveje at bestille en grundig omgang græsplænepleje hos Ejendomsvagten!

Alt i græsplænepleje

Har din græsplæne eller din virksomheds grønne arealer brug for en make-over? I så fald er du kommet til det rette sted! Ejendomsvagtens gartnere har nemlig grønne fingre og tryller gerne med dine grønne arealer. Vi genopliver hurtigt og effektivt din græsplæne med gødning, topdressing og ukrudtsbekæmpelse. I overensstemmelse med vores miljøpolitik bruger vi naturligvis kun de mest miljøvenlige midler på markedet.

Det kan også være, at du har brug for en mere omsiggribende græsplænepleje? Du ønsker måske anlægning af en helt ny græsplæne eller omlægning til en anden type græsplæne? Det kan også være, at du har en meget ujævn grund, som du gerne vil have jævnet? I så fald klarer vi også det! Vi kører gerne vores større maskineri i stilling for at tromle/anlægge/omlægge din græsplæne, så du kan få din drømmehave!

Derudover tilbyder vi også vedligeholdelse og rensning af flisebelægninger.

Få fjernet mosset hurtigt og effektivt på din græsplæne

Mosset er de fleste græsplæneejeres største fjende og skæmmer mangt en villahave rundt om i landet. I nogle tilfælde kan det være nok at styrke græssets eget rodnet vha. kalkning, så det selv kan udkonkurrere mosset. I mange tilfælde er det imidlertid nødvendigt at tage mere omsiggribende metoder i brug, men må vi komme med et fif? I stedet for at skamfere haven ved at kaste dig ud i mosbekæmpelse med hakke, rive og knive, så ring til os på tlf. 38 71 17 00. Vi arbejder kun med super professionelt udstyr, f. eks. nogle af verdens bedste vertikalskærere, og kan hurtigt og nemt få has på dit mos

Efter en omgang intensiv mosfjernelse kan haven godt se lidt trist og gold ud, men det skal du ikke bekymre dig om. Vi sørger nemlig for at gøde haven med den bedste kunstgødning på markedet, så dit græs lynhurtigt kommer sig – denne gang uden mos!

Plejning af græsplæner

Mød Steen. Steen er vores ekspert i græsplejning. Han sikrer at græsplanen er fri for mos og ukrudt, og at græsplanen har de rette vokse betingelser! Vil du have Steen til at kigge på din græsplæne? Så ring til os og book et møde!

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Altid kalkning med udgangspunkt i jordprøve

Kalkning af græsplænen er et sted, hvor rigtig mange haveejere går galt i byen. De fleste havefolk ved, at kalk er godt for græsplænen, og det er også rigtigt – hvis man vel at mærke gør det rigtigt! Kalk kan nemlig bruges til at forbedre jordstrukturen og styrke græssets rodnet, men risikoen for overkalkning er også stor. Græs trives nemlig bedst ved en neutral pH værdi på 6-7, og hvis jorden er for sur eller for basisk, har græsset svært ved at optage næringsstoffer og bliver derfor udkonkurreret af mosset. Som del af vores græsplæneplejeservice laver Ejendomsvagten altid en jordprøve for at beslutte, om det kan betale sig at kalke din græsplæne og for at afgøre, hvor meget kalk der skal bruges.

Priseksempel på 1000m2 græsslåning pr gang

Fra 265 kr

Ekskl. moms

Græsslåning hele sæsonen

-10%

Ekskl. moms

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.”
Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

Ejendomsvagten er medlemmer af Danske Anlægsgartnere

Ejendomsvagen er medlemmer af Danske Anlægsgartnere

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud