Hegn og stakitter der passer til dit behov

Ejendomsvagtens grundighed

Vi er omhyggelige med at støbe hegnene, så de bliver stående i mange år.

Ejendomsvagtens erfaring

Vi har lavet hegn i mange år, og vi er så sikre på vores kunnen, at vi yder helt op til 5 års garanti på de fleste hegn!

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer i døgnet, hvis du har spørgsmål.

Vi skræddersyer hegn og stakitter til DIN virksomhed!

Ejendomsvagten går op i originalitet og funktionalitet, og derfor foreslår vi aldrig standardløsninger! Vi sørger i stedet for at tage hensyn til dine bygninger og udendørsarealer, så alt kan fremstå så harmonisk og funktionelt som muligt.

Vi rådgiver desuden om vedligeholdelse, æstetik, støjdæmpning og indbrudsforebyggelse. Vi udbyder hegn der dækker hele spektret, og vi kan tilbyde alt fra enkle plankeværker og trådhegn til smukke pile- og bambushegn eller elegante smedejernshegn.

Uanset hvilken type hegn vi bygger, er vi meget opmærksomme på at minimere skader på eksisterende beplantninger. Og vi sørger naturligvis for at reetablere blomsterbede og buskadser, hvis det har været nødvendigt at rive noget op under arbejdet – uden ekstra beregning.

Se galleriet nederst med et udvalg af vores mange hegn og stakitter.

Almindelige stakitter og plankeværk

Stakitter og plankeværker er en enkel og prisvenlig løsning. Stakitter kan enten være i trykimprægneret træ – der ikke behøver vedligeholdelse – eller det kan være i ubehandlet, naturligt træ, som kan males.

Plankeværker er solide og holdbare; de er tidsløse, og de går stensikkert aldrig af mode.

Enkle trådhegn

Trådhegn er et af de mest almindelige valg til indhegning af virksomheder. Det er en god allround-løsning som ikke koster en formue.

Trådhegn kan opføres i kombination med en hæk, så man både får hækkens dejlige, grønne farver og samtidig effektivt forhindrer, at løsgående hunde får adgang til virksomhedens arealer.

Raftehegn

Raftehegn udstråler god smag, og de er samtidig en af de mest prisvenlige typer hegn, man kan vælge.

Naturlige pilehegn og bambushegn

Pilehegn og bambushegn er blevet meget moderne, hvilket sandsynligvis skyldes, at hegnene har et meget naturligt udseende.

Pilehegn produceres af piletræ, og de bliver faktisk smukkere med alderen (ligesom kvinder). Bambushegn er ligeledes en naturlig hegnstype, der er meget holdbar og kun kræver minimal vedligeholdelse.

Begge typer hegn passer til de fleste virksomheders grønne områder.

Smedejernshegn – den elegante løsning til jeres virksomhed

Et smedejernshegn forlener virksomheden med en værdig og klassisk udstråling, og det betragtes af mange som den mest elegante hegnstype.

Ejendomsvagten hjælper gerne med at vælge præcis det smedejernsdesign der harmonerer med din indkørsel, dine bygninger og dine udendørsarealer, så din virksomhed eller ejendom giver det bedste helhedsindtryk.

Hegn beskytter mod ubudne gæster

Hegn kan også bruges til at beskytte virksomheden mod ubudne gæster. Ejendomsvagten kan opføre hegn i adskillige meters højde, hvilket gør det sværere for indbrudstyve at skaffe sig adgang til jeres arealer – og endnu sværere for dem at slippe væk med eventuelle tyvekoster!

Vil I høre mere om Ejendomsvagtens hegn og stakitter? Så kontakt os her>

Din hegnsmand

Mød Søren. Søren har bygget hegn i mange år, og han ved præcis, hvordan de skal stå. Han elsker de lige linjer et hegn skaber. Søren ved, at et hegn skal være med til at skabe de helt rigtige rammer om din virksomhed eller dit hus.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Pladehegn forhindrer smugkig og indbrud

Et pladehegn er en af de mest præventive foranstaltninger mod indbrud. Pladehegn består af faste elementer i stål eller kunststof som er vanskelige at forcere, og som samtidig forhindrer nysgerrige øjne at kigge ind.  Selve hegnet monteres på stålstolper der støbes i solide betonfundamenter. Pladehegn virker endvidere støjdæmpende, og de er derfor velegnede til fremstillingsvirksomheder som ligger tæt på privat bebyggelse.

Få en eksklusiv mur om din virksomhed

En klassisk mur om virksomhedens arealer er en meget eksklusiv kvalitetsløsning der signalerer overskud! Vores professionelle murere har stor erfaring med alle typer mure – både de solide og kraftige mure og de mere raffinerede.

Priseksempel på hvad det koster at få 30 m plankehegn

Fra 28.490 kr.

Ekskl. moms

Vi maler hegnet op til 2 m i højden

Fra 265 kr. pr meter

Ekskl. moms

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud