Legepladsinspektion
– fordi børn fortjener at lege sikkert.

Ejendomsvagtens grundighed

Vi er lidt perfektionistiske med det meste, og legepladsinspektioner er bestemt ingen undtagelse.

Ejendomsvagtens erfaring

Vi samarbejder kun med de mest erfarne legepladsinspektører i Danmark, så du altid er sikret en topprofessionel legepladsinspektion.

Ejendomsvagtens døgnservice

Har du akut brug for en legepladsinspektion? Vi kommer, når DU har brug for det – uanset tidspunkt.

Gratis legepladsinspektionLegepladsinspektioner
– fordi børn fortjener at lege sikkert

I 2011 mistede en 3-årig dreng på tragisk vis livet på en ulovlig legeplads i Slagelse. Den slags frygtelige ulykker kan forebygges med professionelle legepladsinspektioner! Dit barn fortjener en sikker oplevelse på legepladsen, og med en grundig legepladsinspektion fra Ejendomsvagten kan dit barn lege sikkert!

Vi tager vores legepladsinspektioner seriøst

Ejendomsvagten har igennem mange år udført legepladsinspektioner, fordi vi vil være med til at tage ansvar for børnenes sikkerhed. Vi er kompromisløse, når det kommer til grundighed, og vi udbyder kun topprofessionelle legepladsinspektioner. Legepladsinspektioner fra Ejendomsvagten garanterer:

  • Grundighed
  • Erfaring
  • Døgnservice

Sådan foretager vi legepladsinspektioner

Ejendomsvagten udfører legepladsinspektioner på alle offentligt tilgængelige legepladser i henhold til de europæiske standarder (DS/EN1176). Efter legepladsinspektionen udfærdiger vi en fyldestgørende inspektionsrapport i tekst og billeder der gennemgår de enkelte redskaber for fejl – så kan dine børn lege sikkert!

Vi tilbyder desuden at:

  • Lave en komplet risikovurdering (i tekst og billeder) af alle redskaber og udearealet efter legepladsinspektionen, hvis du ønsker det.
  • Lave installationsgodkendelser af alle redskaberne.

Hos Ejendomsvagten sætter vi en stor ære i at sikre børnenes sikkerhed med uvildige og topprofessionelle legepladsinspektioner. Vores administrerende direktør i firmaet, Christoffer Gade, er selv uddannet legepladsinspektør, og kan kontaktes direkte på 40 13 80 46, hvis du vil vide mere om vores supergrundige legepladsinspektioner!

Legepladsinspektioner der passer ethvert behov

Ejendomsvagten udbyder forskellige former for legepladsinspektioner der passer til dine behov! F. eks tilbyder vi:

  • Grundig årlig legepladsinspektion (12 måneders interval). Denne form for legepladsinspektion er mest fyldestgørende og foretages af en uddannet legepladsinspektør.
  • Driftsinspektioner (1-3 måneders interval). Ved denne type legepladsinspektion gennemgås de enkelte redskabers stabilitet driftssikkerhed og slidtage.
  • Rutinemæssig visuel legepladsinspektion (dagligt). Denne legepladsinspektion identificerer åbenlyse fejl, f. eks glaskår, kanyler, hærværk, frihøjder, blottede fundaments dele og skarpe kanter. Denne type legepladsinspektion er mest relevant på legepladser med intenst brug eller megen hærværk.
  • Rådgivning og konsulentbistand. Er du i gang med at bygge nyt eller renovere på en legeplads? Så yder Ejendomsvagten kompetent rådgivning og konsulentbistand.

Ved at indtaste oplysningerne i boksen til højre, får du et nemt og hurtigt tilbud, men du er naturligvis også mere end velkommen til at ringe eller skrive til os døgnet rundt med spørgsmål.

Din legepladsinspektør

Mød Christoffer. Christoffer ejer Ejendomsvagten A/S, men er samtidig legepladsinspektør. Han udfører inspektionerne, fordi han ønsker børnene den bedste og sikreste oplevelse på legepladsen.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Lad os rette fejlene – så får du legepladsinspektionen kvit og frit

Ja, du hørte rigtigt! Efter vores grundige legepladsinspektion modtager du et skræddersyet tilbud på rettelse af legepladsens fejl samt en fremtidig plan for vedligeholdelsen. Og hvis du vælger at gøre brug af vores tilbud, får du legepladsinspektionen helt gratis!

Er det så dyrt, hvis jeg kun bestiller legepladsinspektionen?

Nej, slet ikke! Hos Ejendomsvagten får du legepladsinspektioner af høj kvalitet til en meget rimelig pris! Vi ser helst børnene lege sikkert, og derfor vil vi SÅ gerne foretage din legepladsinspektion – så er vi nemlig sikre på børnenes sikkerhed.

En typisk pris på grundig gennemgang af 4 legeredskaber er

Fra 1.995 kr.

Ekskl. moms

Pssst (der er tilbud)… Hvis du bestiller en legepladsinspektion hos Ejendomsvagten hvert år i 3 år, får du

-10%

Ekskl. moms

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud