Ukrudtsbekæmpelse for virksomheder

Ejendomsvagtens grundighed

Vi holder ukrudtet nede hele sæsonen, ingen udfordring er for stor.

Ejendomsvagtens erfaring

Vores gartnere kan effektivt fjerne ukrudt med både håndkraft og sprøjtning

Ejendomsvagtens døgnservice

Vi kan fjerne dit ukrudt, når alle bilerne er væk. Vi rykker ud både om aftenen og i weekenderne!

gratis-ukrudtsbekæmpelseProfessionel ukrudtsbekæmpelse som gør en forskel

Velplejede og ukrudtsfrie udendørsarealer giver et godt førstehåndsindtryk for besøgende, og de er ikke mindst til daglig glæde for dig og dine ansatte!

Ejendomsvagten har mange års erfaring med effektiv ukrudtsbekæmpelse for såvel private virksomheder som offentlige institutioner.

Vi ved, hvordan man bekæmper ukrudt på den bedste og mest skånsomme måde, og vi vil meget gerne vise, hvad vi kan gøre for DIN virksomhed!

Få den første ukrudtsbekæmpelse gratis!

Som et særtilbud til nye virksomhedskunder tilbyder vi den første ukrudtsbekæmpelse helt uden beregning, hvis du efterfølgende indgår en aftale med os.

Ring til os på tlf. 38 71 17 00 – så kommer vi og viser, hvad grundig og moderne ukrudtsbekæmpelse kan gøre for dine udendørsarealer!

Miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse

Vi udfører al bekæmpelse af uønsket ukrudt på en miljøvenlig og skånsom måde. Hvor det er muligt, udfører vi bekæmpelsen manuelt og uden brug af sprøjtemidler.

Vi sørger selvfølgelig også for at være omhyggelige med at skåne tilstødende bede og/eller nytteplanter, og efter arbejdets afslutning rydder vi naturligvis op efter os, så alle spor efter ukrudtet fjernes.

Større arealer eller mindre bede

Uanset om ukrudtsbekæmpelsen foregår på store og åbne arealer, i tætte blomsterbede eller på mindre plæner, bliver den altid gennemført med stor omhu og respekt overfor værdifulde vækster.

Vores ukrudtsbekæmpere har stor erfaring med krævende opgaver, f. eks fjernelse af ukrudt midt i rosenbede og andre prydeplanter. Det kan være et delikat arbejde, som kræver både tæft og grønne fingre, men her kommer vores lange erfaring os til gode – til glæde for dig og dine udendørsarealer.

Ejendomsvagten udbyder en bred vifte af services, og derfor kan vi tilbyde omfattende vedligeholdelsesplaner til små og store virksomheder.

Trænger din virksomhed også til stubfræsning eller brolægning foruden ukrudtsbekæmpelsen? Så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig et samlet tilbud!

Din
ukrudtsbekæmper

Mød Steen. Steen fjerner alt dit ukrudt – selv når det går ham til livet. Mange års erfaring sikrer, at Steen altid vælger den mest effektive fremgangsmåde. Steen kan fjerne ukrudtet med håndkraft eller med sin ukrudtsbrænder.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Priseksempel på hvad det koster at få fjernet 10 m2 knæhøjt ukrudt:

Fra 415 kr.

Ekskl. moms

Vælger du at bestille ukrudtsbekæmpelse 8 gange, får du

Den 8. gang gratis

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

Ejendomsvagten er medlemmer af Danske Anlægsgartnere

Ejendomsvagen er medlemmer af Danske Anlægsgartnere

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud