Ejendomsvagtens elevpolitik

Som en entreprenørvirksomhed med afsæt i det håndværksmæssige ser Ejendomsvagten A/S det som en forpligtelse at sikre firmaets høje håndværksmæssige kvalitet i fremtiden. Derfor har Ejendomsvagten en meget høj uddannelseskvalitet der afspejler de høje krav, vi har til vores medarbejdere.

Ejendomsvagten bruger mange ressourcer på at efteruddanne og opkvalificere eksisterende medarbejdere, men prioriterer også uddannelsen af lærlinge meget højt. Ejendomsvagtens elevpolitik kan opsummeres i følgende 2 punkter:

  • Ejendomsvagten A/S ser det som et mål at uddanne kvalificerede og kompetente medarbejdere der kan sikre kvalificeret arbejdskraft i årene fremover
  • Ejendomsvagten A/S vægter sit sociale ansvar højt, og er derfor opmærksom på behovet for en kvalificeret uddannelse af lærlinge indenfor området.
Nathalie Sjørup
Nathalie SjørupKontor elev - kundeservice ansvarlig
Nathalie Sjørup er kontorelev hos Ejendomsvagten. Nathalie bliver udlært 14. April 2015. Nathalie har det daglige ansvar for vores kundeservice og har i den forbindelse været med til at implementere CRM system og flere kunde procedure.
Send uopfordret ansøgning som elev