Gratis energivejledning for både private og virksomheder

Ejendomsvagtens grundighed

Grundig gennemgang af bygningen sikrer dig den helt rigtige vurdering.

Ejendomsvagtens erfaring

Vores energivejledere har alle mere end 20 års erfaring.

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer i døgnet. Ring med spørgsmål vedr. energivejledning – anytime!

Kunne du godt tænke dig en lavere el- og varmeregning? Så få en certificeret energivejleder fra Ejendomsvagten – ganske gratis!

Vores energivejleder kan efter en gennemgang af dit hus med stor præcision fastslå, hvordan du effektivt kan nedbringe dit energiforbrug!

Hvis du alligevel står overfor en ombygning eller istandsættelse, er der ekstra god grund til først at få foretaget en energivejledning – det kan nemlig give meget store besparelser på den lange bane!

Certificeret vejledning – som ikke koster dig en krone

Alle Ejendomsvagtens energivejlede er certificerede fra Teknologisk Institut, og de er i besiddelse af den nyeste viden om minimering af energiforbruget i alle slags bygninger!

Energivejledningen er helt gratis, men hvis vi konstaterer, at der er muligheder for energibesparelser i din bolig sender vi dig et konkurrencedygtigt tilbud på udførelsen af forbedringerne.

Vi håber selvfølgelig, du tager imod vores tilbud, men det står dig fuldstændig frit – vores energivejledninger er altid 100 % uforpligtende.

Individuel bedømmelse – skræddersyet til din bolig

Ingen boliger er helt ens, og derfor bliver energivejledningen skræddersyet til netop dit hus.

Vi undersøger hele bygningen: alt fra vinduespartier og varmeanlæg til isoleringen på loftet og andre steder bliver gennemgået minutiøst.

Energivejlederen vil efter undersøgelsen anbefale specifikke løsninger til din bolig, f. eks efterisolering, udskiftning af vinduer eller kedel, installation af solvarmeanlæg, guldvarme eller andet.

Vejlederen vil desuden fortælle i hvilken rækkefølge, tingene bør gøres.

Energivejleder til virksomheder

For virksomheder kan den økonomiske besparelse ved en grundig energivejledning være meget stor. Det skyldes, at virksomheder typisk har større bygninger og højere energiforbrug.

Vejlederens opgaver, når han undersøger virksomheder, er nøjagtigt de samme som i private boliger, men gennemgangen omfatter også f.eks. ventilations- og pumpeanlæg.

Sådan foregår en energivejledning:

  1. Vi aftaler et tidspunkt der passer dig, hvor vores fagmand kan komme på besøg. Herefter gennemgår han bygningen fra kælder til kvist. Alt afhængig af forholdene kan gennemgangen tage en time eller to.
  2. Derefter analyserer energivejlederen sine resultater og målinger, og han udarbejder en mail, som du får tilsendt.
  3. Når du har læst mailen, er du velkommen til at få besvaret eventuelle supplerende spørgsmål over telefonen.
  4. Hvis vejlederen ikke finder nogle fejl, har du vores ord på, at dit hus er i optimal energimæssig stand. Viser undersøgelsen imidlertid, at der er energibesparelsesmuligheder, får du et skriftligt tilbud fra os, hvori vi tilbyder at udføre det nødvendige arbejde – vores tilbud er naturligvis helt uforpligtende!

Derfor bør du bestille en energivejleder

Du skal først og fremmest bestille en energivejleder for din egen skyld!

Der er næsten altid penge at spare på varme- eller elregningen – særligt hvis dit hus ikke er helt nyt.

Står du overfor en renovering eller en ombygning, kan din økonomiske gevinst blive meget stor, hvis du målretter en del af renoveringsbudgettet til energibesparende forbedringer.

Det vil være en investering der på sigt tjener sig selv hjem rigtig mange gange!

Derudover kan du med en fagmands hjælp være med til at nedbringe Danmarks CO2-udslip og således række både klimaet, miljøet og naturen en hånd!

Mere end 40 procent af det danske energiforbrug sker nemlig i bygninger! Det tal så Ejendomsvagten gerne gå ned! Det er ikke bare for vores eller din skyld – det er for hele klodens.

Kontakt os i dag – så sender vi en gratis energivejleder i morgen.

Din energivejleder

Mød Peter Gade. Peter er grundlægger af Ejendomsvagten, og han er tosset med bygninger. Han elsker arbejdet med at finde energioptimeringer rundt omkring. Peter har mere end 45 års erfaring som selvstændig entreprenør, og han ved, hvad han taler om. Ring til Peter i dag – så gennemgår han din bygning i morgen!

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Certificeret vejledning – som ikke koster dig en krone

Hos Ejendomsvagten er alle vejlederne certificeret fra Teknologisk Institut, og de er i besiddelse af den nyeste viden om minimering af energiforbruget i alle slags bygninger! Energivejledningen er helt gratis, men hvis vi konstaterer, at der er muligheder for energibesparelser i din bolig, sender vi dig et konkurrencedygtigt tilbud på udførelsen af forbedringerne. Det står dig naturligvis frit for, om du vil benytte dig af tilbuddet.

Energivejleder-Ejendomsvagten

Priseksempel på hvad det koster at få en energivejleder ud til dig

Gratis!

Få detaljeret tilbud på dine boligoptimeringer

Gratis!

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud