Haveanlæg

Ejendomsvagtens grundighed

Vores anlægsgartnere er 100 % professionelle og fingernemme. De har sans for detaljen og æstetikken.

Ejendomsvagtens erfaring

Vi er medlemmer af danske anlægsgartnere. Det er din garanti, hvis noget (mod forventning) skulle gå galt.

service-doegnet-rundt

Vores serviceteam kan kontaktes døgnet rundt, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp – uanset tidspunkt og landsdel.

Vi assisterer fra idé til etablering

Ejendomsvagten udfører eksklusive haveanlæg med fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed. Vi har evnerne og midlerne til at klare enhver opgave – uanset kompleksitet og størrelse. Vi forsøger altid (så vidt fysikkens love tillader det) at imødekomme dine ønsker og drømme.

Vi kan tage os af hele entreprisen vedr. dit haveanlæg. Vi har kreative havearkitekter (link til havearkitekt) der kan give dig professionel rådgivning og sparring. Vores havearkitekt inspicerer gerne din have fuldstændig uforpligtende. Han udarbejder desuden en 3d tegning over dit haveprojekt, som du efterfølgende får helt gratis til evigt eje og minde.

Sidst, men ikke mindst, har vores fingernemme og dygtige anlægsgartnere udstyret og evnerne til at føre din og havearkitektens idéer ud i livet.

Haveanlæg til såvel virksomheder som private

Ejendomsvagten er altid en stærk samarbejdspartner – uanset om du skal have renoveret en have eller etableret et helt nyt og unikt haveanlæg. Vi har dygtige kræfter til at klare dit haveanlæg hele vejen fra idé til etablering.

Ingen opgave er for stor eller lille til os – vi tager os af alle slags haveanlægssager. Vi går til enhver opgave med samme entusiasme og professionelle grundighed. Det skal imidlertid ikke være nogen hemmelighed, at vi elsker en udfordring, fordi vi har evnerne og udstyret til at klare enhver opgave.

Vores havearkitekt kommer gerne ud for at besigtige din have (også i weekenden). Han lytter til dine forslag og kommer med idéer og inspiration til dit haveanlæg – helt uforpligtende.

Vi udfører mange forskellige typer entrepriser – læs mere her.

Gør drømmen til virkelighed

Det kan være et stort og uoverskueligt arbejde at etablere et haveanlæg, men det er til gengæld en fantastisk følelse, når projektet er færdigt. At være stolt af sin have og nyde at befinde sig i den burde være en folkeret, hvis du spørger os.

Du behøver imidlertid ikke bruge uger, måneder og år på at skabe den perfekte have. Vi kan etablere dit drømmehaveanlæg på få dage, så du kan nyde det resten af sommeren.

Vi sender også erfarne brolæggere ud til dig, der løfter brolægningsopgaver.

Du kan kontakte os via kontaktformularen til højre eller ved at ringe til vores serviceafdeling der står klar til at assistere dig døgnet rundt.

Din haveekspert

Mød Søren. Søren er vores entrepriseleder. Han har det overordnede overblik over dit haveanlægsprojekt. Det kan godt være, at vi har mange folk inde over dit haveanlægsprojekt, men det er Søren der har hovedparten af ansvaret for din opgave.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Priseksempel på hvad det koster at få lavet en tegning/situationsplan til haven:

Gratis

Priseksempel på hvad det koster at få en havearkitekt til at inspicere din have:

Gratis

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud