Havearkitekt – gratis 3D tegning når du bruger os

Ejendomsvagtens grundighed

Vores faguddannede havearkitekter har stor erfaring med haveindretninger. De udarbejder en gratis 3D situationsplan over din kommende have.

Ejendomsvagtens erfaring

Ejendomsvagten er medlem af danske anlægsgartnere. Det er din sikkerhed, hvis noget går galt.

Ejendomsvagtens prisgaranti

Ejendomsvagtens serviceteam kan kontaktes døgnet rundt. Vi er altid klar til at rykke ud – også i weekenden.

Vi leverer havearkitektur udover det sædvanlige

Havearkitekter fra Ejendomsvagten leverer ikke blot topprofessionel sparring og inspiration til din kommende have. Vores havearkitekter kan nemlig lidt mere. Vi kan f. eks udarbejde en 3D situationsplan over din kommende have. Det er en teknologi der åbner helt nye døre for havedesignet og som gør, at vi kan sikre, at det hele (planter, belægning, bede osv.) går op i en højere enhed.

Vi kan f. eks vise dig præcis, hvordan din kommende have kommer til at spille med en 3D situationsplan – før projektet overhovedet går i gang. Og det bedste af det hele: du får 3D tegningen – der har en værdi a 2000 kr – helt gratis til evigt eje og minde.

Men vores gode service stopper ikke her. Vores havearkitekter kommer nemlig også gerne ud og inspicerer mulighederne i din have (også i weekenden). Besøget er fuldstændig uforpligtende, men vi er sikre på, at vores idéer og viden nok skal tage vejret fra dig.

Få professionel hjælp til haveindretningen

En professionel havearkitekt fra Ejendomsvagten kan spare dig for en hel del fejltagelser og fejlkøb. Vi bistår med alt fra valg af planter til belægning og meget, meget mere.
Vi ved nemlig, at der er rigtig mange bolde i luften, når man indretter en have. Der er mange ting der skal tages stilling til, f. eks havens størrelse, form, udseende, type, og placering ift. huset og solen, og derfor er det altid en god idé at rådføre sig med en havearkitekt, før man indleder sig med så stort et projekt.
Vores havearkitekt hjælper dig til at føre dine egne kreative idéer ud i livet. Han rådgiver dig om dine muligheder og sørger for, at du får den haveindretning, du drømmer om – eller bedre.

Deltag i det omfang du ønsker

Ingen opgave er for lille eller stor for Ejendomsvagtens arkitekter, men det er klart, at vi specialiserer os i store og komplicerede opgaver. Vi har nemlig evnerne og midlerne til at levere noget helt særligt.
Arbejdet for en havearkitekt er en kreativ proces, hvor du kan deltage i præcis det omfang, du ønsker. Vores havearkitekter kan sagtens arbejde med fuldstændig frie hænder, men i de fleste tilfælde er deres arbejde at give dig et modspil ved at inspirere dig med idéer og løsninger.
Uanset hvad leverer vi altid individuelle løsninger der er skræddersyet til dine drømme og behov.

Din haveekspert

Mød Steen. Steen er vores faste have ekspert, og han har mange års erfaring med haveindretninger af alle slags. Han elsker kommunikationen med kunderne og finder altid frem til den bedste løsning i fællesskab med dig.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Kontakt os i dag

Vi sender en havearkitekt hjem til dig så hurtigt som muligt. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at få tankerne på papir, mens du har inspirationen og idéerne.
Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen til højre eller ved at ringe til vores serviceafdeling der sidder klar døgnet rundt.

Priseksempel på hvad det koster at få lavet en tegning/situationsplan til haven:

Gratis

Priseksempel på hvad det koster at få en havearkitekt til at inspicere din have:

Gratis

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud