Haveindretning – med gratis visualisering i tegning af dit haveprojekt

Ejendomsvagtens grundighed

Ejendomsvagten leverer service og kvalitet udover det sædvanlige. Vi udarbejder bl.a. en situationsplan over haveprojektet – helt gratis.

Ejendomsvagtens erfaring

Ejendomsvagten er medlem af danske anlægsgartnere. Derfor er du sikret, hvis noget (mod forventning) går galt.

service-doegnet-rundt

Vores serviceteam står til din rådighed 24 timer i døgnet – vi arbejder landet rundt, døgnet rundt.

Se din drømmehave på tegning

Kunne du godt tænke dig en smuk og spændende haveindretning? Men er du usikker på, om du kan lide det endelige resultat? Ingen grund til panik: Ejendomsvagten kan nemlig lave en situationsplan, så du kan se, hvordan din kommende have ser ud – før projektet overhovedet går i gang! tegningen koster os 2000 kr at lave, men du får den helt gratis til evigt eje og minde.

Vi hjælper dig med at indrette en smuk og harmonisk have, hvor rum, farver og planter alle sammen går op i en højere enhed. Vi aflægger glædeligt din have et gratis og uforpligtende besøg (også i weekenden), så vi kan orientere dig om dine muligheder, komme med idéer og give dig et godt tilbud.

Gør din drømmehave til virkelighed

haveindretning

I sommermånederne, når fuglene synger, solen skinner og børnene leger, er der ikke noget bedre end at sætte sig til rette i en stol i haven med en iskold drik og nyde synet af blomsterne og træerne der står i fuld flor.

Ja, det er et dejligt billede – men det kan blive bedre endnu…

Vores arkitekter kan designe din have, så den passer perfekt med dine drømme og ønsker. Og vores dygtige anlægsgartnere kan føre haveindretningen ud i livet.

Har du altid drømt om en eventyrlig æstetisk have, hvor belægninger, rum og bed spiller sammen i perfekt harmoni? Eller har du altid drømt om en selvforsynende have med køkkenhave og frugttræer? En praktisk have med plads til fodboldbane og sjov? Måske en kombination af flere ting?

Lad vores dygtige folk bringe dine havedrømme til live.

Haveindretning med sans for detaljen

Vi tager alle aspekter med i overvejelserne, når vi laver haveindretninger. Vores anlægsgartnere kan lave staudebed der er flotte at kigge på hele året rundt med udgangspunkt i plantetyper, størrelser og farver, så du får lige præcis det bed der spiller bedst med din drømmehave.

Det samme gælder for brolægning og belægninger af enhver slags. Vi tager udgangspunkt i materialer, størrelser og anvendelse, så det spiller med den samlede haveindretning. Vi assisterer med ethvert aspekt af din haveindretning, inkl. valg af planter, valg af materiale til belægning mm.

Din havemand

Mød Steen. Steen er vores faste anlægsgartner med mange års erfaring med haveindretninger af alle slags. Han har grønne fingre og stor sans for æstetikken og detaljen. Steen arbejder tæt sammen med vores havearkitekt.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Få tegnet din haveindretning allerede i morgen

Ejendomsvagten er landsdækkende, og vi står altid til din rådighed – uanset hvor i landet du befinder dig.

Vi arbejder døgnet rundt, så du kan altid kontakte os ved at udfylde kontaktformularen til højre eller ringe til vores serviceafdeling.

Priseksempel på hvad det koster at få lavet en tegning/situationsplan til haven:

Gratis

Priseksempel på hvad det koster at få en havearkitekt til at inspicere din have:

Gratis

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud