Anlægsarbejde

Ejendomsvagtens grundighed

Vi udfører alle de typer anlægsarbejde, du måtte ønske. Vores grundighed kommer af vores erfaring.

Ejendomsvagtens erfaring

Vi har stor erfaring og sætter en ære i at levere et godt kvalitetsprodukt.

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer. Ring med spørgsmål vedrørende entrepriser eller andet.

Få udført smukt anlægsarbejde af Ejendomsvagten

Er du på udkig efter en smuk indkørsel, parkeringsplads eller et smukt rekreativt område, så er Ejendomsvagten det helt rette sted at henvende sig.

Vi har nemlig de helt rette medarbejdere, der med mange års erfaring i branchen kan sikre dig lige det anlægsarbejde, du gerne vil have udført. De anlægsopgaver Ejendomsvagten kan føre ud i livet, er ofte ved de udendørsarealer som eksempelvis indkørsler, trapper eller stier, hvor dine gæster kommer først.

Det betyder, at lader du Ejendomsvagten skabe et visuelt og arkitektonisk vellykket helhedsindtryk, så får de besøgende til din virksomhed et rigtig godt førstehåndsindtryk af din virksomhed.

Hos Ejendomsvagten påtager vi os anlægsarbejde af enhver slags. Vi er vant til at håndtere alle typer materialer og vi leverer altid gode resultater uanset om vi skal anlægge projekter med sten, asfalt eller træ.

Anlægsarbejde

Vil du høre mere om anlægsarbejde fra Ejendomsvagten så ring til os på tlf: 37 71 17 00.

Der er mange ting, der skal tages højde for i forbindelse med udførelse af anlægsarbejde. Det er både valg af materialer, det arkitektoniske udtryk og udarbejdelse af projekttegninger. Arbejdet foregår selvfølgelig fuldstændig efter jeres ønsker, men vi vil selvfølgelig ikke snyde dig for vores professionelle input, som rigtig mange danskere har af stor fornøjelse af gennem årene.

Ejendomsvagten har i næsten 50 år bidraget med både anlægsarbejde og belægningsarbejde, der har forskønnet en lang række udendørsarealer i boligforeninger, hos det offentlige og ikke mindst ved private virksomheder. Fælles for de opgaver vi udfører er, at der altid følger en pris og tilfredshedsgaranti med i arbejdet.

Vi har mange års erfaring og ekspertise med forskellige entrepriser opgaver.

Ordentligt arbejde eller pengene retur

Det betyder, at finder du et andet firma i nærheden, der kan udføre anlægsarbejde billigere end os, så udbetaler vi differencen lige på stedet. Vores tilfredshedsgaranti betyder, at vi krediterer dig enhver ydelse vi har udført, så frem du ikke finder den tilfredsstillende.

Ejendomsvagten er ikke kommet sovende til en position i Danmark som førende inden for udførelse af anlægsarbejde. Vi har nemlig brugt en uhyre masse energi på at give nyt liv til en lang række omgivelser, der virkelig trængte til en kærlig hånd.

Vil du høre om Ejendomsvagtens anlægsarbejde, så ring til os på tlf. 38 71 17 00 eller benyt kontakt-formularen til højre på siden.

Din ekspert i anlægsarbejde

Mød Simon. Simon elsker at arbejde med sten, og  han er dygtig til alt der har med jorden at gøre. Derfor er han den helt perfekte til at udføre anlægsarbejde. Han rådgiver omkring dine ønsker, kommer med inputs og idéer, og han hjælper til med at løse opgaven.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Få et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

Ønsker du mere information om vores anlægsarbejde eller er du på udkig efter et uforpligtende tilbud, så ring til Ejendomsvagten på 3871 1700 – vi står til rådighed døgnets 24 timer.

Priseksempel på hvad Ejendomsvagtens informationsmøde om anlægsarbejde koster

0 kr.