Anlægsgartner der forskønner dine grønne områder

Ejendomsvagtens grundighed

Grundig vedligeholdelse af grønne arealer er en besparelse i sig selv!

Ejendomsvagtens erfaring

Vores gartnere kan effektivt og sikkert give dine grønne arealer nyt liv!

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer. Ring med spørgsmål vedrørende gartenerservice eller andet!

De grønne udendørs arealer er noget af det første, dine kunder og besøgende får øje på, når de ankommer til din virksomhed.

Derfor er det en æressag for Ejendomsvagten altid at sørge for, at din virksomhed fremstår i den allerbedste stand.

Vi tilbyder derfor en professionel anlægsgartner, der ikke bare udfører en overfladisk skønhedsbehandling, men også en langsigtet plan for hvordan dine udendørsarealer kan passes og vedligeholdes bedt muligt på den lange bane.

Dermed er du sikret, at dine arealer er i gode hænder alle 365 dage om året. Uanset om det regner, sner eller tordner, så kan du trygt overlade det fulde ansvar til Ejendomsvagtens professionelle gartner.

Anlægsgartner

Få den rette hjælp til omlægning af grønne arealer

Hvis du går med drømmen om at omlægge dine eksisterende grønne områder, tilbyder vores dygtige anlægsgartnere at udarbejde en gennemarbejdet plan for, hvordan dine planer kan føres ud i livet på bedste måde.

Vi kan tilbyde dig lige den udformning, du måtte have i tankerne. Om du ønsker rene, stringente linjer, eller et mere naturlignende anlæg, så leverer Ejendomsvagten varen.

Ejendomsvagten har arbejdet hårdt for at opnå den status, vi har på det danske marked. Vi er bredt anerkendt for de mange typer opgaver vi udfører. I storbyerne har vores anlægsgartnere gjort en kæmpe indsats for at forskønne de mange grønne områder.

Uanset om du søger anlægsgartner København, anlægsgartner Nordsjælland eller anlægsgartner Roskilde, så har Ejendomsvagten lige de folk, der skal til for at forskønne dine udendørsarealer.

Få mere information ved at kontakte Ejendomsvagten, på tlf. 38 71 17 00 eller benyt kontakt-formularen til højre på siden.

Din anlægsgartner

Mød Steen! Steen er en af vores faste anlægsgartnere. Med mange års erfaring fra branchen kan han løse de fleste opgaver – lige fra træfældning til en præcis klipning af dine hække! Steen er en anlægsgartner, man kan stole på. Ring til os og spørg efter Steen, hvis du har nogle konkrete spørgsmål.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Gartner der kan meget mere end at klippe hæk

For en moderne gartner er det ikke nok at have grønne fingre. Udover de sæsonbestemte opgaver sørger vores gartnere også for den øvrige vedligeholdelse af dine udendørsarealer. Det drejer sig typisk om fejning af flisearealer og veje, vedligeholdelse af lyskilder, renholdelse af skilte, varetagelse af flaghejsning mm.

Har du brug for en anlægsgartner her og nu, eller ønsker du blot at vide mere? Så er du mere end velkommen til at kontakte os

Priseksempel: En anlægsgartner til dine grønne arealer i 2 timer, får du fra

750 kr.

Eks. moms

Tilbud: Vælger du at have anlægsgartneren på besøg en hel dag (8 timer), får du

-10% rabat

Eks. moms

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

Ejendomsvagten er medlemmer af Danske Anlægsgartnere

Ejendomsvagen er medlemmer af Danske Anlægsgartnere

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

template 1

Et grønt tilbud