Anlægsgartnere der forskønner dine grønne områder

Ejendomsvagtens grundighed

Grundig vedligeholdelse af grønne arealer er en besparelse i sig selv!

Ejendomsvagtens erfaring

Vores anlægsgartnere kan effektivt og sikkert give dine grønne arealer nyt liv!

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer. Ring med spørgsmål vedrørende gartenerservice eller andet!

Anlægsgartnere

Der kræves mange ressourcer til at vedligeholde de grønne udendørsarealer, der findes for eksempel i boligforeninger og virksomheder.  Her er det nødvendigt med et professionelt firma, hvor har de ansatte anlægsgartnere er udstyret med grønne fingre.

Da dine gæster som noget af det første bydes velkommen af dine grønne arealer, er det magtpåliggende for Ejendomsvagten, at disse altid fremstår i den skønneste orden.

Ejendomsvagten tilbyder derfor professionelle danske anlægsgartnere, der både udfører den perfekte skønhedsbehandling, og samtidig en langsigtet plan, der gennemgår i ned mindste detalje, hvordan dine udendørsarealer kan passes og vedligeholdes på den bedste måde. På denne måde sikres det, at dine udendørsarealer er pæne og velholdte hele året rundt.

Læs mere om anlægsgartner her.

anlægsgartnere

Få besøg af vores havearkitekt

Det hænder at grønne udendørsarealer kan trænge til at blive frisket op med eksempelvis nye træer og buske. Her er det så heldigt indrettet, at Ejendomsvagtens anlægsgartnere også kan agere som havearkitekter. Det betyder, at har du arealer, der trænger til ny beplantning, så kan vores havearkitekt aflægge dig et besøg, hvor han med en designet, gennemført plan, viser præcis, hvordan der kan skabes nyt liv til dine arealer.

Nogle ønsker rene, stringente linjer, andre foretrækker et mere naturlignende anlæg. Når du henvender dig til Ejendomsvagten, får du tilbudt lige den arkitektur, du måtte have i tankerne.

Ejendomsvagtens anlægsgartnere er bredt anerkendt for de mange grønne opgaver vi udfører rundt i selve København, hovedstadsområder og på det meste af Sjælland.

Vi har i mere end 50 år kæmpet hårdt for at opnå den status, vi har på det danske marked. Vores mange kunder i storbyerne har haft stor glæde af vores anlægsgartnere, efter de har forskønnet en masse grønne områder, der var i en miserabel tilstand.

Få mere information om vores anlægsgartnere ved at kontakte Ejendomsvagten, på tlf. 38 71 17 00 eller benyt kontakt-formularen til højre på siden.

Din anlægsgartner

Mød Steen! Steen er en af vores faste anlægsgartnere. Med mange års erfaring fra branchen kan han løse de fleste opgaver – lige fra træfældning til en præcis klipning af dine hække! Steen er en anlægsgartner, man kan stole på. Ring til os og spørg efter Steen, hvis du har nogle konkrete spørgsmål.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Gartner der kan meget mere end at klippe hæk

For en moderne gartner er det ikke nok at have grønne fingre. Udover de sæsonbestemte opgaver sørger vores gartnere også for den øvrige vedligeholdelse af dine udendørsarealer. Det drejer sig typisk om fejning af flisearealer og veje, vedligeholdelse af lyskilder, renholdelse af skilte, varetagelse af flaghejsning mm.

Har du brug for en anlægsgartner her og nu, eller ønsker du blot at vide mere? Så er du mere end velkommen til at kontakte os

Priseksempel: Vores anlægsgartnere til dine grønne arealer i 2 timer, får du fra

750 kr.

Eks. moms, pr. anlægsgartner.

Tilbud: Vælger du at have anlægsgartneren på besøg en hel dag (8 timer), får du

-10% rabat

Eks. moms

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

Ejendomsvagten er medlemmer af Danske Anlægsgartnere

Ejendomsvagen er medlemmer af Danske Anlægsgartnere

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

template 1

Et grønt tilbud