Belægninger der er i harmoni med din bygning

Ejendomsvagtens grundighed

Vi ved, at belægninger bliver liggende i mange år, hvis den har det rette fundament. Derfor graver vi altid rigtig dybt!

Ejendomsvagtens erfaring

Vi er så sikre på kvaliteten af vores arbejde, at vi giver dig 5 års FULD garanti på alle belægninger!

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer i døgnet. Ring med spørgsmål – anytime!

Få de perfekte belægninger med Ejendomsvagten

Uanset hvor du og dine gæster bevæger sig hen på din ejendoms udenoms arealer er belægningen afgørende for det arkitektoniske helhedsindtryk. Parkeringspladser, indkørsler, trapper eller terrasser er noget, der bruges flittigt af rigtig mange mennesker. Derfor er det en fordel at få de belægninger disse steder lagt så pænt og ordentligt, som det nu kan lade sig gøre.

Hos Ejendomsvagten har vores belægningseksperter mange års erfaring i at håndtere belægningssten. Derfor kan han tilbyde dig lige de stenbelægninger, som du altid har ønsket dig. Uanset om du ønsker belægning af indkørsel, carport eller trapper så er vores ansatte vant til at arbejde med belægninger i alle tænkelige materialer, det kan eksempelvis være granit, natursten, herregårdssten, træ eller asfalt.

Mangler du inspiration til hvilke belægningssten, du skal vælge eller hvilke materialer, der passer bedst ind i dine omgivelser, så kan Ejendomsvagten hjælpe med den inspiration, der kan sætte dine belægningsdrømme i sving.

Tilbyder også reparation af belægninger

Har du belægninger, der ikke længere fremstår så pæne og nydelige, kan Ejendomsvagten også tilbyde dig vedligeholdelse og reparation af din stenbelægning. Med vores moderne højtryksrensere kan vi hurtigt og nemt spule mos, alger og flisepest langt væk, så dine belægninger kommer til at skinne som var de nylagt.

Ejendomsvagten har i de sidste mange år arbejdet sig til at være en seriøs og grundig aktør, der udfører de perfekte belægninger.

Overholder alle aftaler

Ejendomsvagten har alle dage ydet et solidt stykke arbejde, til den aftalte tid og pris. Vi har bygget vores forretning på nøgleordene troværdighed og pålidelighed, det betyder i praksis, at vi altid overholder alle aftaler, og aldrig sender ubehagelige efterregninger til vores kunder. Dermed bliver de ved med at sende bud efter Ejendomsvagten når der eksempelvis skal lægges belægninger.

Så ønsker du smukke omgivelser på din arbejdsplads eller i din ejerforening, så få dine belægninger udført af et professionel firma, der har mange års erfaring i branchen.

Kontakt Ejendomsvagten for mere information på telefon 38711700.

Du er også mere end velkommen til at sende os en mail på: salg@ejendomsvagten.com eller via kontaktformularen i højre side.

Din ekspert i belægninger

Mød Simon. Simon elsker at arbejde med sten, og  han er dygtig til alt der har med jorden at gøre. Han rådgiver omkring dine ønsker, kommer med inputs og idéer, og han hjælper til med at løse opgaven. Simon tager gerne belægningsprøver med hjem til dig, så du kan udvælge i ro og mag.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Belægning

Priseksempel på hvad det koster at få lagt 10 m2 fliser i din indkørsel

4.950 kr.

Eks. moms

Vi tager alt affald med for

365 kr.

Eks. moms

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud