Få et godt tilbud fra vores brolægger

Ejendomsvagtens erfaring

Der er altid fuld garanti på det arbejde, vores brolægger udfører! Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere – så er du sikret høj kvalitet!

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer i døgnet med uforpligtende hjælp og tilbud!

Ejendomsvagtens grundighed

Du modtager en 3d tegning på dit projekt, før vores brolægger går i gang! Kun det bedste er nemlig godt nok, når det kommer til brolægning!

gratis-postkasse

Det kræver erfaring og professionelle medarbejdere, at udføre brolægning og belægning, så dine udendørs arealer kommer til at fremstå pæne og indbydende.

Hos Ejendomsvagten hjælper vores brolægger virksomheder, boligforeninger og private, der ønsker at få foretaget brolægning eller flisebelægning. Brolæggeren kan lægge lige den belægning, du måtte ønske dig. Er du lidt i tvivl om, hvordan din næste flisebelægning skal se ud, kan vi også rådgive dig om, hvilke typer materialer og farver, du skal vælge.

Da vores belægninger skal ligge i mange år, giver vores brolægger dig altid den tid og den rådgivning, du skal bruge for at kunne træffe det helt rigtige brolægningsvalg. Vi har nemlig den holdning, at skal dine udendørsarealer have et ansigtsløft, så skal det gøres ordentligt første gang.

Brolægger pris pr. m2

Ikke to brolægger-opgaver er ens. Derfor kan det umiddelbart være vanskeligt at give den nøjagtige pris på, hvad det skal koste at få vores brolægger til at lægge sten hos dig. Men du kan finde et par priseksempler i bunden af siden her eller selvfølgelig kontakte Ejendomsvagten, så kan vi regne en pris ud til dig helt afhængig af, hvilken flisebelægning, du ønsker.

brolægger

Kvalitetsarbejde i mange år

Ejendomsvagtens brolæger har serviceret en lang række danskere med flotte og indbydende brolægninger igennem mange år. Med sten og fliser har han forskønnet en lang række udendørsarealer hos virksomheder, offentlige institutioner og private i Storkøbenhavn og omegn.

Brolæggeren hos Ejendomsvagten er ikke kommet sovende til den position, han har opnået på markedet. Det skyldes hårdt arbejde og et helt bevidst valg om altid at sætte kunden i centrum. Det kommer blandt andet til udtryk gennem den tilfredshedsgaranti Ejendomsvagten tilbyder. Den betyder, at vi krediterer dig for enhver ydelse, der ikke lever op til den høje standard, vores brolægger arbejder efter.

Vil du høre om, hvordan Ejendomsvagtens brolægger kan hjælpe dig med din næste belægning, så ring til os på tlf. 38 71 17 00 eller benyt kontakt-formularen til højre på siden.

Din brolægger

Mød Thomas en af vores grå anlægsgartnere med mange års erfaring som brolægger. Thomas er vild med at lægge sten og bruger alle de gamle principper i sit arbejde.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Få et uforpligtende tilbud på brolægning eller flisearbejde

Ønsker du mere information om de sten, vores brolægger kan lægge hos dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så ring til Ejendomsvagten på 3871 1700 – vi står til rådighed døgnets 24 timer.

Priseksempel på hvad en indkørsel på 25m2 koster. Udført i grå herregårds sten

8.125 kr.

Eks. moms

Få monteret lys i din belægning for et eksklusivt  look fra

1.625 kr.

Eks. moms

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud