Gratis energivejledning med henblik på energirenovering

Ejendomsvagtens grundighed

Grundig gennemgang af bygningen sikrer dig den helt rigtige vurdering.

Ejendomsvagtens erfaring

Vores energivejledere har alle mere end 20 års erfaring.

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer i døgnet. Ring med spørgsmål vedr. energirenovering- anytime!

Energirenovering

Få hjælp til at nedsætte dit energiforbrug

De fleste danskere har prøvet, hvordan det er at smide for mange penge efter opvarmning af hjemmet eller virksomheden.  Derfor tilbyder Ejendomsvagten dig hjælp fra vores certificeret energivejleder. Han kan gennemgå dit hus eller virksomhed, og derefter fastslå, hvordan du effektivt kan nedbringe energiforbruget. Besøget er ganske gratis, og gør dig i stand til at forbedre din bolig med den allerbedste energirenovering.

Et miljørigtigt hjem til konkurrencedygtige priser

Vælger du at få forbedringerne udført af Ejendomsvagten, sikrer vi dig ikke bare at arbejdet bliver udført til konkurrencedygtige priser, vi udbyder også arbejdet til konkurrencedygtige priser. Med mange års erfaring i branchen kan vores energivejledere og håndværkere give din bolig eller arbejdsplads den energirenovering, der ikke bare sparer dig mange penge på opvarmningen, men også giver et hjem, der er godt for vores miljø.

Få udført meget arbejde til få penge

Ejendomsvagten har i snart 50 år tilbudt forskellige typer service inden for blandt andet rengøring, ejendomsservice, træfældning og ikke mindst energirenovering. Vi er en yderst kompetent virksomhed, der rykker ud til danskerne og tilbyder rigtig meget arbejde til en god og fair pris.

Vi er ganske enkelt sat i verden for at udføre alle de praktiske opgaver, der giver dig overskuddet til alt det, du har allermest lyst til.

Så ønsker du at give boligen eller firmaet en energirenovering, der giver luft i budgettet, så kontakt Ejendomsvagten på telefon 38711700.

Kontakt os i dag – så tager vores energivejleder første skridt til at give din bolig eller virksomhed en energirenovering – og besøget er ganske gratis.

Din energivejleder

Mød Peter Gade. Peter er grundlægger af Ejendomsvagten, og han er tosset med bygninger. Han elsker arbejdet med at finde energioptimeringer rundt omkring. Peter har mere end 45 års erfaring som selvstændig entreprenør, og han ved, hvad han taler om. Ring til Peter i dag – så gennemgår han din bygning i morgen!

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Certificeret vejledning – som ikke koster dig en krone

Hos Ejendomsvagten er alle vejlederne certificeret fra Teknologisk Institut, og de er i besiddelse af den nyeste viden om minimering af energiforbruget i alle slags bygninger! Energivejledningen er helt gratis, men hvis vi konstaterer, at der er muligheder for energibesparelser i din bolig, sender vi dig et konkurrencedygtigt tilbud på udførelsen af forbedringerne. Det står dig naturligvis frit for, om du vil benytte dig af tilbuddet.

Energivejleder-Ejendomsvagten energirenovering

Priseksempel på hvad det koster at få en energivejleder ud til dig

Gratis!

Få et detaljeret tilbud på energirenovering

Gratis!

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud