Facaderensning

Ejendomsvagtens grundighed

Vi renser alle de facader, du måtte have med stor præcision. Vores grundighed kommer af vores erfaring.

Ejendomsvagtens erfaring

Vi har stor erfaring og sætter en ære i at levere et godt kvalitetsprodukt.

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer. Ring med spørgsmål vedrørende rensning af facader eller andet.

Ejendomsvagten udfører den perfekte rensning af facader

Med rengjorte facader skaber du stor tilfredshed hos de mange mennesker, der dagligt passerer forbi facaden. Men nyrensede facader skaber ikke bare glæde og begejstring, de forlænger også levetiden på ejendommen samtidig med, at det æstetiske udtryk forbedres.

Hos Ejendomsvagten har vi mange års erfaring i at udføre facaderensning med højtryksrens. Denne metode er uhyre effektiv, samtidig med at den skåner de facader, der skal renses. Når vi renser dine facader sker det med et algedræbende produkt, så algen fjernes effektivt, og rensningen dermed kan holde i lang tid fremover.

Vil du høre mere om vores facaderensning? Så ring til os på tlf. 38 71 17 00.

Ejendomsvagten har igennem generationer bidraget til at forskønne fx boligblokke og større virksomheder med vores facaderensning. Vi rykker hurtigt ud og fjerner fx alger, mos, nedgroet snavs eller flisepest, fra dine facader. Med vores højtryksrensning, får du em ejendom, der ligner noget der lige er blevet opført.

facaderensning

Rene facader eller pengene tilbage

I Ejendomsdomsvagten har vi som mål altid at tilbyde vores kunder troværdig og pålidelig kundeservice. Derfor har vi indført en pris- og tilfredshedsgaranti, når vi udfører facaderensning hos dig. Det betyder i praksis, at finder du en anden aktør, der kan rense dine facader billigere end os, så udbetaler vi differencen lige på stedet. Med vores tilfredshedsgarant er du sikret pengene tilbage for enhver ydelse vi udfører, som du ikke finder tilfredsstillende. Dette gælder selvfølgelig også ved facaderensning.

Hos Ejendomsvagten har vi de sidste 50 år arbejdet os op til at få det gode renommé, der gør os til en eftertragtet og populær aktør i branchen. Vi har bygget vores forretning på nøgleord som træværdighed og pålidelighed, hvilket betyder at vi overholder alle aftaler, og sender aldrig ubehagelige efterregninger. Hos Ejendomsvagten er en aftale en aftale og en pris er en pris, der er til at forstå.

Det har resulteret i, at vores tilfredse kunder fortsætter med at sende bud efter os, når der eksempelvis er brug at få udført facaderensning.

Ønsker du mere information eller måske et uforpligtende tilbud på rensning af facader, så kontakt os på telefon 3871 1700.

Din ekspert i rene facader

Mød Steen. Steen er Ejendomsvagtens ekspert i facaderensning. Han kan råde og vejlede om, hvordan dine facader skal rengøres, så de holder mange år fremover. Steen har i mere end 15 år renset facader, og han er ikke bange for at smøge ærmerne op og knokle til dine facader er rene som nye.

Så nemt er det -få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af facader

Ønsker du mere information om vores rensning af facader eller er du på udkig efter et uforpligtende tilbud, så ring til Ejendomsvagten på 3871 1700 – vi står til rådighed døgnets 24 timer.

Priseksempel på et informationsmøde med Ejendomsvagten om facaderensning

0 kr.