Flisearbejde

Ejendomsvagtens grundighed

Vi lægger og renser gerne dine fliser med stor præcision. Vores grundighed kommer af vores erfaring.

Ejendomsvagtens erfaring

Vi har stor erfaring og sætter en ære i at levere et godt kvalitetsprodukt.

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer. Ring med spørgsmål vedrørende entrepriser eller andet.

Få lagt de perfekte fliser af Ejendomsvagten

De fliser der ligger ved private virksomheder og offentlige institutioner bliver hver dag betrådt af en lang række mennesker. Derfor er det vigtigt, at de belagte fliser er lagt ordentlig og er i den bedste kvalitet, så de kan fremstå pæne og solide mange år fremover.

Ejendomsvagten har mange års erfaring i at håndtere flisearbejde på en ordentlig og konstruktiv måde, så der skabes glæde i hverdagen hos dem, der har bestilt os til flisebelægning.

Tilbyder også fliserens

Hos ejendomsvagten er vi ikke bare eksperter i lægning af fliser. Vi kan også tilbyde dig en fliserens, der betyder, at dine fliser spules så rene og pæne, at de næsten kommer til at se nye ud igen. Ved at spule løs på dine fliser med en moderne højtryksrenser kan vi fjerne mos, nedgroet snavs eller flisepest, som forringer din flisekvalitet.

Flisearbejde

Vil du høre mere om vores flisearbejde? Ring på tlf. 38 71 17 00.

Når du kontakter Ejendomsvagten får du udført et godt og solidt stykke arbejde til en fair pris. Vi har igennem mange år arbejdet hårdt for at opnå det gode omdømme, vi har i branchen.

Hører til blandt de mest efterspurgte i branchen

Vores virksomhed bygger på troværdighed og pålidelighed, da vi altid overholder alle aftaler, og aldrig eftersender ubehagelige ekstraregninger. Denne strategi betyder, at vi i dag hører blandt nogle af Danmarks meste efterspurgte aktører inden for flisearbejde.

Vi samarbejder desuden gerne med andre håndværkere, i det vi påtager os entreprise, inden for eksempelvis fliselægning, hvilket betyder, at når du henvender dig til os, så behøver du ikke at gå andre steder hen.

Ønsker du mere information eller måske et uforpligtende tilbud på alt hvad vi kan gøre med dine fliser, så kontakt os på telefon 3871 1700.

Din ekspert i flisearbejde

Mød Dennis. Dennis er en af vores udkørende driftsledere, der står for alt praktisk omkring dine fliser. Dennis har mange års erfaring, og han har over årene udviklet sine egne unikke metoder til at udføre det perfekte flisearbejde.

Så nemt er det -få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på flisearbejde

Ønsker du mere information om, hvad vi kan gøre for dine fliser, eller er du på udkig efter et uforpligtende tilbud, så ring til Ejendomsvagten på 3871 1700 – vi står til rådighed døgnets 24 timer.

Priseksempel på hvad det koster at få et informationsmøde med Ejendomsvagten om flisearbejde.

0 kr.

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og

god service, som jeg er meget tilfreds med.”

Trine Nyegaard Petersen

Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,

anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs

Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo