Indhent tilbud på en gartner

Ejendomsvagtens grundighed

Grundig vedligeholdelse af grønne arealer er en besparelse i sig selv.

Ejendomsvagtens erfaring

Fuld garanti på vores gartner arbejde. Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere din sikker hed.

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer. Ring med spørgsmål vedrørende gartenerservice eller andet.

Grønne områder ved private virksomheder og offentlige institutioner skal fremstå velplejede og præsentable, da de er det første medarbejdere og gæster får øje på.

Udendørs arealerne er altså virksomheden eller institutionens ansigt ud ad til, og det kræver derfor et professionelt firma med mange års erfaring, hvis områderne uden for jeres kontorer ikke skal ligne en jungle.

Ejendomsvagten tilbyder en omfattede gartnerservice, hvor de grønne områder vedligeholdes, så de altid ser pæne indbydende ud.

Men vi kan også tilbyde dig hjælp fra vores anlægsgartner med en helhedsløsning, der eksempelvis kan indeholde nye træer og buske, samt etablering af en helt ny græsplæne.

Vi har en dygtig tegner ansat, der kan vise dig en 3D tegning over det færdige projekt, så du er fuldstændig sikker på, hvad du siger ja til, inden vi går i gang med at grave.

gartner

Din Gartner København

Ejendomsvagten har rigtig mange produkter i vores butik, da vi er specialister i alle tænkelige former for vedligeholdelse af udendørs arealer og ejendomme. Vi tilbyder dig for eksempel både snerydning, graffitirens og bygning af en carport.

Da vores alle medarbejdere har skruet deres hænder rigtigt på fra naturens side, kan de således tilbyde mange forskellige opgaver, når de rykker ud. Dermed kan du nøjes med at have Ejendomsvagten som din faste leverandør. Dermed sparer du penge ved ikke at have 117 forskellige leverandører, og du er samtidig sikret de allerbedste resultater.

Ejendomsvagten holder til i Rødovre, men vores gartner rykker gerne ud i hele Storkøbenhavn og forskønner og vedligeholder dine grønne arealer. Vi har i snart 50 år udført kvalitetssikret gartner arbejde til danskerne, så de kan passe det de er sat i verden for.

Fælles for de opgaver Ejendomsvagten udfører er, at der altid følger en pris og tilfredshedsgaranti med i købet. Det betyder at finder du et andet firma i nærheden, der kan yde den samme gartnerservice billigere end os, så udbetaler vi differencen lgie på stedet. Samtidig har vi også en tilfredshedsgaranti, der betyder, at vi krediterer dig enhver ydelse vi har udført, så frem du ikke finder at den lever op til dine ønsker og behov.

Som virksomhed er vi ikke kommet sovende til det gode renommé, vi har opbygget igennem årene. Vi ved af erfaring, at når først vores gartner har forskønnet dine udendørs arealer en gang, så bliver der som regel hurtigt sendt bud efter ham igen.

Vil du høre om hvordan Ejendomsvagtens gartner kan forskønne dine grønne områder, så ring til os på tlf. 38 71 17 00 eller benyt kontakt-formularen til højre på siden.

Din gartner

Vores gartner Steen kan råde og vejlede i forhold til valg af planter til haven. Med Ejendomsvagten’s tegner kan du også få en 3d tegning over dit færdige projekt inden du bestemmer dig. Vores medarbejdere har mere end 20 års erfaring med gartner arbejde.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Priseksempel på hvad det koster at få en gartner til ud til dig, og få ordnet hæk og blomsterbed i 2 timer fra

795,00 kr.

Eks. moms

Vi tager alt affald med for

365,00

Eks. moms

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud