Graffitirens – Rene mure eller pengene tilbage

Ejendomsvagtens grundighed

Vi løser alle problemer du måtte have med graffiti med stor præcision. Vores grundighed kommer af vores erfaring.

Ejendomsvagtens erfaring

Vi har stor erfaring og sætter en ære i at levere et godt kvalitetsprodukt.

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer. Ring med spørgsmål vedrørende entrepriser eller andet.

Ejendomsvagten tilbyder dig graffitirens

De fleste der bor i storbyen ved hvor utrolig grimt og frastødende det kan være at opleve pæne mure blive svinet til med graffiti hærværk. Heldigvis har Ejendomsvagten de helt rette løsninger til at få dine mure pæne og graffitifrie igen.

Ved at kontakte Ejendomsvagten sikrer vi dig hurtigt og nemt et besøg af vores graffitifjerner, der ikke kører, før din mur ligner sig selv igen. Derudover kan vi tilbyde at imprægnere dine mure, så en eventuel kommende graffiti hurtigt og nemt kan vaskes af med de rette midler.

Mange undersøgelser har vist, at når først en mur rammes af graffiti, varer det kun ganske kort tid, inden den er helt overdænget med det graffiti svineri, der desværre praktiseres nogle steder-

Vil du høre mere hvordan vi kan fjerne eller forebygge graffitihærværk, så ring til os på tlf. 37 71 17 00.

Hos Ejendomsvagten benytter vi kun sunde, miljøvenlige produkter til at fjerne graffiti, hvor der tages hensyn til naturen og vores ansattes helbred. Vi rykker ud lige der, hvor graffitien har ramt. Igennem årene har vi udført facaderens på s-tog, større virksomheder, offentlige ejendomme og i boligforeninger. Hver gang rykker vi ud med et professionelt team, der har mange års erfaring i projekt fjern graffiti.

Graffitirens

Rene mure eller pengene tilbage

Ejendomsvagten har i snart 50 år udført kvalitetssikret arbejde til danskerne rundt om i landet. Fælles for de opgaver vi udfører er, at der altid følger en pris og tilfredshedsgaranti med i købet. Det betyder at finder du et andet firma i nærheden, der kan fjerne graffiti billigere end os, så betaler vi differencen uden den mindste diskussion. Vores tilfredshedsgaranti betyder, at vi krediterer dig enhver ydelse vi har udført, så frem du ikke finder den tilfredsstillende.

Ejendomsvagten har brugt mange år og meget energi på at opnå den status vi har på det danske marked. Vi er bredt anerkendt for de mange typer opgaver vi udfører. I storbyerne har vi med vores graffitirensning, gjort et stykke arbejde for at forskønne omgivelser til stor glæde for de mange borgere, der ikke bryder sig om graffiti hærværk.

Vil du høre om hvordan Ejendomsvagten kan hjælpe dig med både forebyggelse og fjernelse af graffiti, så ring til os på tlf. 38 71 17 00 eller benyt kontakt-formularen til højre på siden.

Din hjælp til bekæmpelse af graffiti.

Mød Dennis, der er en af vores udkørende driftsledere. Har står for alt det praktiske omkring din ejendom. Dennis har mange års erfaring i branchen, og han har udviklet egne unikke metoder til at udføre den bedst tænkelige service på din ejendom. Dette gælder også forebyggelse og fjernelse af graffiti.

Så nemt er det -få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Få et uforpligtende tilbud på graffitirens

Ønsker du mere information om vores rensning af graffiti eller er du på udkig efter et uforpligtende tilbud, så ring til Ejendomsvagten på 3871 1700 – vi står til rådighed døgnets 24 timer.

Priseksempel på hvad et informationsmøde hos dig om graffitirens koster

0 kr.