Rensning af fliser

Ejendomsvagtens grundighed

Vi renser gerne dine fliser med stor præcision. Vores grundighed kommer af vores erfaring.

Ejendomsvagtens erfaring

Vi har stor erfaring og sætter en ære i at levere et godt kvalitetsprodukt.

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer. Ring med spørgsmål vedrørende entrepriser eller andet.

Få udført effektiv fliserens med garanti

Fliser har det med at blive ramt af uønsket belægning, så de ikke længere fremstår pæne og velholdte.

Hos Ejendomsvagten er vi eksperter i rensning af fliser, som giver dine udendørs arealer nyt liv. Vi er eksperter i rensning og overfladebehandling af fliser med løsninger, der giver en skånsom og langtidsholdbar løsning, der holder langt tid derefter.

Ejendomsvagten har mange års erfaring i at tilbyde højtryksrens af fliser på parkeringspladser, offentlige arealer og i ejerforeninger. Vi går altid skånsomt til værks, så irritationsmomenter som alger, mos, nedgroet snavs eller flisepest, fjernes som dug for solen, samtidig med at de berørte fliser gøres stærkere og mere robuste.

Rensning af fliser

Vil du høre mere om den rensning af fliser, vi tilbyder? Så ring på tlf. 38 71 17 00.

Ejendomsvagten har gennem årene bidraget til at forskønne store arealer med vores rensning af fliser. Med moderne højtryksrensning rykker vi hurtigt ud og efterlader et pænt og godt resultat, der får fliserne til at se ud som om, de var blevet lagt første gang.

Rene fliser eller pengene retur

Ejendomsvagten er sat i verden for at tilbyde troværdig og pålidelig kundeservide. Derfor yder vi pris- og tilfredshedsgaranti, når vi udfører rensning af fliser hos dig. Det betyder i al sin enkelthed, at finder du et andet firma, der kan udføre fliserens billigere end hos, udbetaler vi differencen uden det mindste vrøvl. Vores tilfredshedsgaranti krediterer dig enhver ydelse vi udfører, som du ikke finder tilfredsstillende. Dette gælder selvfølgelig også rensning og behandling af fliser.

Hos Ejendomsvagten har vi igennem de sidste 50 år knoklet for at opnå det gode omdømme, vores forretning har i dag. Vi har utrolig mange tilfredse kunder, som kontakter os, hver gang deres fliser trænger til en rensning. Det gør de fordi, vores virksomhed er bygget på troværdighed og pålidelighed. Det vil sige vi overholder alle aftaler, og sender aldrig ubehagelige efterregninger. Derfor hører vi i dag til blandt nogle af Danmarks meste efterspurgte aktører inden for rensning af fliser.

Ønsker du mere information eller måske et uforpligtende tilbud på rensning af fliser, så kontakt os på telefon 3871 1700.

Din ekspert i rensning af fliser

Mød Dennis. Dennis er en af vores udkørende driftsledere, der står for alt praktisk omkring din ejendom. Dennis har mange års erfaring, og han har over årene udviklet sine egne unikke metoder til at udføre den perfekte rensning af fliser.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser

Ønsker du mere information om vores rensning af fliser eller er du på udkig efter et uforpligtende tilbud, så ring til Ejendomsvagten på 3871 1700 – vi står til rådighed døgnets 24 timer.

Priseksempel på hvad det koster at få et informationsmøde med Ejendomsvagten om rensning af fliser

0 kr.

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og

god service, som jeg er meget tilfreds med.”

Trine Nyegaard Petersen

Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,

anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs

Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo