Rensning af terrasse

Ejendomsvagtens grundighed

Vi løser store og små terrasse entrepriser med stor præcision. Vores grundighed kommer af vores erfaring.

Ejendomsvagtens erfaring

Vi har stor erfaring og sætter en ære i at levere godt håndværk.

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer. Ring med spørgsmål vedrørende entrepriser eller andet.

Få udført første klasses terrasserensning

Ejendomsvagten tilbyder Danmarks mest effektive og grundige rensning af terrasse. Vi giver din terrasse en overfladebehandling, der fører den tilbage til den stand den var i fra begyndelsen.

Vi gennemgår din terrasse for råd og svamp, vi gennemgår den for løse søm og skruer og sikrer dermed, at ingen brædder sidder løse og vipper. Har de bærende stolper løsnet sig, udskifter vi også dem. Ejendomsvagten renser og fjerner alger, den olie, maling, eller træbeskyttelse, som din terrasse i sin tid blev behandlet med. Dernæst giver vi din terrasse en ny omgang beskyttelse i form af olie, maling eller træbeskyttelse. Det er fuldstændig op til dine ønsker og behov.

Rensning-af-terrasse

Vil du høre mere om, hvordan vi kan udføre rensning af terrasse, så ring til os på tlf. 3871 1700.

Hos Ejendomsvagten er der pris- og tilfredshedsgaranti på alt det arbejde vi udfører for dig. Prisgarantien betyder, at vi refunderer differencen, hvis du finder en anden aktør, der kan udføre rensning af terrasse billigere end ejendomsvagten. Vores tilfredshedsgaranti betyder i alt sin enkelthed, at vi krediterer dig enhver ydelse, vi har udført, som du ikke finder tilfredsstillende.

Hos Ejendomsvagten har vi arbejdet hårdt for at opnå den position, vi har på markedet i dag. Vi forskønner din terrasse med eksempelvis overfladebehandling og terrasserens. Udover at vi tilbyder fornuftige priser, kan du også altid stole på Ejendomsvagten. For os er en aftale en aftale. Vi har bygget vores firma på troværdighed og pålidelighed, hvilket har gjort os til nogle af de mest efterspurgte, når det kommer til rensning af terrasser.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, tilpasset din virksomhed, så fang os på tlf. 3871 17 00 eller benyt kontaktformularen til højre på siden.

Din hjælp til en ren terrasse

Vores gartner og havemand Steen har mange års erfaring i branchen med rensning af terrasse. Vores medarbejdere har mere end 20 års erfaring med gartner arbejde.

Så nemt er det -få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af terrasse

Ønsker du mere information om vores rensning af terrasse eller er du på udkig efter et uforpligtende tilbud, så ring til Ejendomsvagten på 3871 1700 – vi står til rådighed døgnets 24 timer.

Priseksempel på et informationsmøde vi holder hos dig om den rensning af terrasse, vi tilbyder

0 kr.