Saltning der skåner miljøet

punktlighed

Saltning der udføres effektivt – så kan dine medarbejdere møde sikkert på job.

tilfredshed

Hvis du ikke er tilfreds med vores snerydning eller saltning, krediterer vi dig lige på stedet.

Ejendomsvagtens prisgaranti

Finder du en bedre pris på saltning hos vores konkurrenter, så matcher vi den – uden diskussion.

Saltning

Vi bekæmper spejlglatte fortove

Når frosten sætter ind, stiger risikoen for glatte veje og fortove betragteligt. Derfor er der brug for en aktør, der har den fornødne erfaring og professionalisme til at salte et ordentligt føre frem.

Hos Ejendomsvagten har vi et stort lager bestående af 400 tons vejsalt, der bare venter på, at der bliver brug for salt på vejene. Dermed er vi garanten for, at danskerne kan komme på arbejde uden at bringe liv og førlighed i fare. Vi er hurtige og effektive og sætter ind så tidligt på morgenen, at der er saltet og ryddet, når du har drukket morgenkaffen og er på vej ud i morgentrafikken.

Ejendomsvagten er en grøn og miljøvenlig virksomhed, der passer godt på vores fælles klode. Derfor sørger vi for aldrig at smide mere salt på veje og fortove end det er absolut nødvendigt. Vores traktorer er derfor udstyret med moderne saltspredere, der sikrer at niveauet af saltning hverken er for meget eller for lidt.

Vi sørger altså for at sprede den nøjagtige mængde vejsalt, der skal til, for at du ikke møder en skøjtebane ude i trafikken.

 

Saltning

Få hjælp til saltning fortov

Hos Ejendomsvagten møder du kompetente og arbejdsomme folk, der sørger for at holde Danmark i gang, også når vind og vejr kan give problemer. Vi tager vores arbejde som saltspredere meget seriøst og er derfor stolte af, aldrig at være løbet tør for vejsalt. Vi arbejder efter mottoet rettidig omhu, hvilket betyder at vi får vejsalt til Danmark med skib året rundt.

Dermed står vi aldrig en kold november dag og må skuffe vores mange kunder. I stedet kan vi tilbyde din virksomhed en saltningsordning, der indebærer, at vi kan salte parkeringsplads, salte fortov, salte indkørsler og parkeringspladser, så dine ansatte kan møde glade på arbejde.

For Ejendomsvagten betyder kunderne alt. Derfor har vi indført en tilfredshedsgaranti, der betyder, at så frem du ikke finder vores saltning tilfredsstillende, så får du alle dine penge tilbage uden nogen diskussion.

Ring til Ejendomsvagten på telefon 70882296 og få udført den mest optimale saltning, du finder på markedet.

Gratis snerydning

Her er vores procedure for snerydning:

  • Du kontakter os på tlf. 38 71 17 00 eller kundeservice@ejendomsvagten.com
  • Vores snerydningskonsulent besigtiger dine arealer
  • Vi sender dig et uforpligtende tilbud – skræddersyet til din virksomhed
  • Hvis du er tilfreds med tilbuddet, indgår vi en aftale
  • Du er nu dækket ind med snerydning og saltning hele vintersæsonen.

Din saltspreder

Mød Simon. Simon er din ekspert, når det kommer til at salte fortove, veje og parkeringspladser. Han har mange års erfaring med at håndtere vejsalt, så sne og sjap forsvinder på en effektiv og miljøvenlig måde. Han er klar med saltet hele vinteren, hvor han står til rådighed døgnet rundt.

Så nemt er det – få et tilbud på saltning

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Troværdighed og pålidelighed

I Ejendomsvagten er vi ikke kommet sovende til den position, vi har i dag. Vi kender alt til de regler, der gælder inden for saltning og snerydning. Derfor kan vi salte og rydde dine udendørsarealer hele døgnet – men det vigtigste er, at vi altid overholder alle aftaler. Vi er til at stole på og vil hellere stå op midt om natten end at skuffe dine forventninger. Troværdighed og pålidelighed er nøgleordene for os – og det er de ord, der i dag har gjort os til et af Danmarks mest efterspurgte firmaer til at udføre korrekt og miljøvenlig saltning.

Uanset hvor meget sne og slud der ligger, så kommer Ejendomsvagten og salter til en fast pris!

Fast pris på saltning, vi overholder alle regler og bestemmelser

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et snehvidt tilbud