Snerydning og saltning – med garanti

punktlighed

Snerydning, mens du sover – så din virksomhed er snefri, når du møder.

tilfredshed

Hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde, krediterer vi dig. Kort og godt.

Ejendomsvagtens prisgaranti

Får du en bedre pris andetsteds, matcher vi den – uden diskussion.

Snerydning

Når vinteren sætter ind, skal større arealer som parkeringspladser, indkørsler og fortove ofte ryddes for sne for at sikre fremkommeligheden.

Ejendomsvagten tilbyder vores kunder snerydning og saltning med vores moderne maskinpark, der hurtigt og nemt befrier dig for de store dynger sne, der forhindrer dig i at køre på arbejde. Vores udstyr er tilpasset alle tænkelige snerydningsopgaver, hvilket betyder, at vi er langt mere effektive end vores konkurrenter.

Sker det at vores maskiner ikke kan komme ind et sted, som eksempelvis ved en trappeskakt, så rydder vi sne og salter med håndkraft uden problem.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på snerydning? Så ring til os på tlf. 70 88 27 02.

Står gerne op om natten for at rydde sne

Ejendomsvagten er ikke en virksomhed, der er bygget på dovenskab. Vi har igennem de sidste 50 år tilbudt hurtig og effektiv rydning af sne ude hos danskerne. Begynder det at drysse ned, står vi uden problem op om natten for at fjerne sne der hvor du bor.

Vores snerydning finder sted døgnet rundt, hvilket har ført til, at vi i dag har fået en position, som det mest efterspurgte snerydningsfirma i landet.

Ejendomsvagten er sat i verden for at ordne det stykke arbejde, du helst vil være fri for at udføre. Derfor overholder vi alle indgående aftaler, så du med sindsro kan sende bud efter os, når der skal ryddes sne eller ordnes mange af de andre opgaver, som vi er eksperter i at føre ud i livet.

Vi er professionelle og har derfor erfaringen til at kunne tilbyde dig den snerydning, der giver færreste ulemper for din virksomhed eller dine kunder.

Vil du høre mere om, hvordan Ejendomsvagten kan rydde sne på din private bopæl, i din ejerforening eller på din virksomhed, så ring til os på tlf. 70 88 38 38 eller benyt kontakt-formularen til højre på siden.

Gratis snerydning

Her er vores procedure for snerydning:

  • Du kontakter os på tlf. 38 71 17 00 eller kundeservice@ejendomsvagten.com
  • Vores snerydningskonsulent besigtiger dine arealer
  • Vi sender dig et uforpligtende tilbud – skræddersyet til din virksomhed
  • Hvis du er tilfreds med tilbuddet, indgår vi en aftale
  • Du er nu dækket ind med snerydning og saltning hele vintersæsonen.

Pris- og tilfredshedsgaranti

Ejendomsvagten yder både pris- og tilfredshedsgaranti på snerydning og saltning. Prisgarantien betyder, at vi refunderer differencen, hvis du andetsteds får en lavere pris på en tilsvarende ydelse – uden diskussion. Tilfredshedsgarantien betyder kort og godt, at vi krediterer dig enhver ydelse, du måtte have fundet utilfredsstillende.

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet din virksomhed? Så giv os et kald på tlf. 38 71 17 00 eller benyt kontakt-formularen til højre på siden.

Din Snerydder

Mød Simon. Simon har mange års erfaring med snerydning og saltning af både veje og fortove. Han er til rådighed døgnet rundt, når frosten træder  ind.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Troværdighed og pålidelighed

I Ejendomsvagten er vi ikke kommet sovende til den position, vi har i dag. Vi snerydder dine arealer døgnet rundt – men det vigtigste er, at vi altid overholder alle aftaler. Vi er til at stole på og vil hellere stå op midt om natten end at skuffe dine forventninger. Troværdighed og pålidelighed er nøgleordene for os – og det er de ord, der i dag har gjort os til et af Danmarks mest efterspurgte snerydningsfirmaer.

Uanset hvor meget der sner i et helt år, som kommer vi og rydder for sne og salter, til en fast pris!

Fast pris

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud