Træbeskæring – lige når du har brug for det!

Ejendomsvagtens grundighed

En professionel træbeskæring kendetegnes ved stor forberedelse. Vi sikrer altid omgivelserne, før vi fælder et træ!

Ejendomsvagtens erfaring

Vi har som medlemmer af Danske Anlægsgartnere lagt utallige træer ned – og vi yder fuld garanti på træfældninger!

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer i døgnet.Brug for træfældning i weekenden? Vi er klar!

Få dine træer beskåret, når der er brug for det

Har du nogle ordentlige træer i din baghave, der tager din morgensol eller måske truer med at vælte naboens drivhus, så var det nok værd at få udført en træbeskæring.

Ejendomsvagten har mange års erfaring i den danske træfældningsbranche. Derfor er vi i stand til at yde den helt rette træbeskæring, lige som du ønsker det.

Beskæring af træer er nemlig en uhyre kompliceret opgave. Beskæres træet for voldsomt, går det ud, beskæres det for lidt fortsætter det med at være til gene for dig og dine omgivelser.

Med de seneste års storme som Bodil og Allan har mange danskere oplevet, at deres store træer pludselig er væltet omkuld. Derfor tilbyder vi at rykke ud akut alle døgnets 24 timer, hvis du får mistanke om, at dit gamle egetræ ikke længere er så rodfast, som det var engang.

Hurtig og sikker træbeskæring

Når Ejendomsvagten rykker ud, er det med vores dygtige og effektive skovhuggere, der ved alt om det at foretage den rigtige træbeskæring. Vi sender dem altid på arbejde med de nyeste motorsave, og andre praktiske redskaber til at udføre arbejdet bedst muligt.

Vi tager som træbeskærere altid størst muligt hensyn til omgivelserne, så der ikke ryger tagplader og andet i svinget. Når vi har beskåret dit træ mest muligt, får du valget mellem at få træet som pejsebrænde, eller at lade os transportere det væk.

Det hænder, at vi kommer ud til træer, der er så høje, at de kræver specialværkstøj. Ejendomsvagten er heldigvis i besiddelse af forskellige liftvogne, hvorfra vi kan beskære træerne gren for gren, uden at de ender de forkerte steder.

Ejendomsvagten har i de sidste 50 år arbejdet sig op til en seriøs og grundig aktør, der når det kommer til det at håndtere træbeskæring og topkapring af træer.

traebeskaering

Overholder alle aftaler

Vi yder altid et grundigt og pålidelig stykke arbejde, så vores kunder ikke får en dårlig oplevelse, når de hyrer os. Vores forretning er skabt på nøgleord som troværdighed og pålidelighed, hvilket betyder, at vi overholder alle aftaler, og aldrig sender ubehagelige efterregninger.

Så ønsker du træbeskæring udført af et firma, der kan håndtere opgaven, så både mennesker og bygninger skånes mest muligt, så kontakt Ejendomsvagten for mere information.

Vores døgnvagt kan kontaktes på telefon 38711700.

Du er også mere end velkommen til at sende os en mail på:salg@ejendomsvagten.com eller via kontaktformularen i højre side.

Din træbeskærer

Mød Steen. Steen er vores træfældningsekspert. Han har arbejdet med skovbrug i mere end 15 år! Steen fælder dit træ på stedet, og han er ekstremt påpasselig med ikke at ødelægge noget. Steen elsker at arbejde i naturen, og han nyder at løse selv svære opgaver.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Akut træfældning og opskæring af væltede træer

Ejendomsvagten kan meget hurtigt rykke ud i tilfælde af stormskader. En stærk storm kan få træer til at hælde, og det er ofte nødvendigt at fælde dem, inden de bliver til fare for mennesker eller ejendom. Træer, der allerede er væltede, skal opskæres og fjernes så hurtigt som muligt. Derfor har Ejendomsvagten døgnvagt! Vi kan kontaktes når som helst – også på skæve tidspunkter.

Vil I høre mere om professionel træfældning? Så kontakt Christoffer Gade

Priseksempel på at få fældet 1 træ fra

595 kr.

Eks. moms

Vi laver alle grene om til flis på stedet fra

Gratis!

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og

god service, som jeg er meget tilfreds med.”

Trine Nyegaard Petersen

Facilityadministrator

niras-logo

Ejendomsvagten er medlemmer af Danske Anlægsgartnere

Ejendomsvagen er medlemmer af Danske Anlægsgartnere

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud