Træbeskæring København

Ejendomsvagtens grundighed

Vi beskærer alle de træer, der står i vejen for dig med stor præcision. Vores grundighed kommer af vores erfaring.

Ejendomsvagtens erfaring

Vi har stor erfaring og sætter en ære i at levere et godt kvalitetsprodukt.

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer. Ring med spørgsmål vedrørende skovbrug eller andet.

Få en professionel beskæring af byens træer

København er fyldt med gamle træer, der ved storm eller andet ekstremt vejr kan risikere at vælte ned over eksempelvis huse, garager eller biler.  Det oplagte kan være at få træerne rykket op med rode, så de ikke længere udgør en sikkerhedsrisiko.

Men da træer i for eksempel København er med til at skabe en grøn og levende by, kan du i stedet vælge at få udført beskæring af træer.

Ejendomsvagten har mange års professionel erfaring med at gennemføre træbeskæring, der sikrer træernes overlevelse, men samtidig sørger for at de ikke skygger for din morgensol eller er til fare for de omkringliggende huse.

Træbeskæring er en vanskelig opgave, der kræver stor omhyggelighed. Beskærer du træet for meget, går det ud, beskærer du det for lidt, fortsætter det med at genere dig og dine omgivelser. Hos Ejendomsvagten har vi heldigvis rutinen i at beskære byens træer, så grundigt og præcist, at det skaber de bedste levevilkår for både træer og mennesker.

Efter at vores professionelle skovhugger har beskåret dit træ, giver vi dig valget mellem at få træet udleveret til din brændeovn, eller at lade os transportere det væk.

 Træbeskæring priser

Der findes ikke to træer i denne verden, der er helt ens. Derfor vil prisen for at få dit træ beskåret altid afhænge af, hvor stort det er, og hvor meget af træet vi skal tage væk. Kontakter du os, tager vi gerne ud og efterser dit træ og kan derefter give dig et uforpligtende tilbud på træbeskæring.

Få træbeskæring København døgnet rundt

Opdager du at dit træ, efter for eksempel en kraftig storm, pludselig hælder og dermed truer mennesker eller bygninger, kan du trygt ringe til Ejendomsvagtens døgnservice. Vi rykker ud med det samme og beskærer dit træ, så det ikke længere er til fare for dig selv og dine omgivelser.

Ejendomsvagtens døgnvagt kan kontaktes på telefon 38711700.

Du er også velkommen til at sende os en mail på:salg@ejendomsvagten.com eller via kontaktformularen i højre side.

Din hjælp med træbeskæring

Mød Steen. Steen er vores træfældningskspert. Han har arbejdet med skovbrug i mere end 15 år og beskærer dit træ på stedet,  så det overlever uden at genere omgivelserne. Steen elsker at arbejde i naturen, og han nyder at løse selv svære opgaver med sin motorsav.

Så nemt er det -få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Få et uforpligtende tilbud på træbeskæring i København

Ønsker du mere information om vores træbeskæring eller er du på udkig efter et uforpligtende tilbud, så ring til Ejendomsvagten på 3871 1700 – vi står til rådighed døgnets 24 timer.

Priseksempel på hvad et informationsmøde hos dig om træbeskæring i København koster

o kr.