Træfældning

Ejendomsvagtens grundighed

Vi fælder alle de træer, der står i vejen for dig med stor præcision. Vores grundighed kommer af vores erfaring.

Ejendomsvagtens erfaring

Vi har stor erfaring og sætter en ære i at levere et godt kvalitetsprodukt.

Ejendomsvagtens døgnservice

Ejendomsvagtens serviceteam står til rådighed 24 timer. Ring med spørgsmål vedrørende skovbrug eller andet.

Kan du ikke se skoven for bare træer? Så er Ejendomsvagten A/S klar til at hjælpe dig med professionel træfældning

Ejendomsvagten tilbyder træfældning og træbeskæring i både stort omfang samt mindre opgaver. Hos Ejendomsvagten A/S er vi eksperter i skovhugning, og har mange års erfaring med træfældning.

Træfældning handler ikke kun om af fælde træer

Hos Ejendomsvagten A/S ved vi, at træfældning og træbeskæring ikke kun omhandler at få træet lagt ned så hurtigt og let som muligt. Professionel skovhugning kræver de rette forberedelse, så omgivelserne sikres, og træet ligger sig præcis der, hvor det er tiltænkt.

Vores medarbejder med ansvar for skovhugning har mere end 15 års erfaring, og Ejendomsvagten er desuden medlemmer af Danske Anlægsgartnere. Derfor er Ejendomsvagten garanti for et professionelt resultat, og vi yder fuld garanti på træfældninger.

Du kan læse mere her om træfældning, og se hvilke serviceydelser vi også tilbyder i forbindelse med skovhugning.

træfældning og træbeskæring

træfældning og træbeskæring

Akut brug for træfældning – Ejendomsvagten er din ven i nød

Selv på skæve tidspunkter af døgnet klarer Ejendomsvagten træfældning, hvis uheldet er ude. I tilfælde af stormskader rykker vi ud, og sikrer området eller fælder træer, der kan forsage skader efterfølgende. Træer, som allerede er væltet, eller afknækkede grene, skal opskæres og fjernes så hurtigt som muligt. Derfor har vi en døgnvagt hos Ejendomsvagten, som rykker ud og sikrer dine træer. Vi kan kontaktes døgnet rundt på tlf. 38 71 17 00  

Hvis du ikke har et akut behov for træfældning, men stadig har brug for hjælp, eller bare har spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud, så kan du skrive os en e-mail på: kundeservice@ejendomsvagten.com, eller læse mere her, og udfylde vores kontaktformular.

Læs mere om fældning af træer her.

Din hjælp med træfældning

Mød Steen. Steen er vores skovfældningskspert. Han har arbejdet med skovbrug i mere end 15 år. Steen fælder dit træ på stedet,  så der kun står stubben tilbage. Steen elsker at arbejde i naturen, og han nyder at løse selv svære opgaver.

Så nemt er det -få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Få et uforpligtende tilbud på træfældning

Ønsker du mere information om vores træfældning eller er du på udkig efter et uforpligtende tilbud, så ring til Ejendomsvagten på 3871 1700 – vi står til rådighed døgnets 24 timer.

Priseksempel på hvad et informationsmøde hos dig om træfældning koster

o kr.