Få førsteklasses malerarbejde hos Ejendomsvagten

omhyggelighed

Malerarbejde kræver omhyggelighed og grundigt forarbejde, hvor underlaget renses, slibes og spartles grundigt. Vores malere er alle faguddannede, og de kender til vigtigheden af at være grundige og tålmodige med forarbejdet.

 Altid god pris på dit malerarbejde

Vi kan få rigtig gode priser på malergrej og malerudstyr, og det betyder, at vi kan give dig en super fordelagtig og altid billig pris på malerarbejdet!

Kompromisløs kvalitet

Vi kan lige så godt indrømme det: Vi er perfektionister, når det kommer til malerarbejde. Lige fra afdækning og forberedelser af fladerne til det sidste penselstrøg, er du sikret høj kvalitet med et særligt fokus på lang holdbarhed og æstetik!

Få førsteklasses malerarbejde hos Ejendomsvagten
– Og undgå klatter på selvtilliden

Vil du undgå skønhedspletter, helligdage og mange dages hårdt malerarbejde? Malerarbejde er gør-det-selv-mandens yndlingsdisciplin, og er en opgave mange kaster sig ud i, men de fleste glemmer, at godt malerarbejde forudsætter tålmodighed.

Ejendomsvagtens malere er topprofessionelle og faglærte. Kvaliteten og grundigheden af det malerarbejde vi udfører, gør at dit malerarbejde holder i mange år – med garanti!

Superservice på malerarbejde

Med malerarbejde fra Ejendomsvagten er du altid sikret topprofessionel kvalitet i malerarbejdet, hvad end du har brug for hjælp til vægge, loft eller træværk. Vores malerservice inkluderer:

  • Omhyggelighed
  • Altid god pris på dit malerarbejde
  • Kompromisløs kvalitet

Vi maler – du undgår kvaler!

Malerarbejde er nemt, tænker du sikkert. Malerarbejde kan alle da klare! Men virkeligheden er som regel en anden:

Forarbejdet er f. eks fuldstændig essentielt for det færdige resultat, og hvis du sjusker med slibearbejdet eller afdækningen, holder dit malearbejde typisk ikke ret længe. Vi lægger derfor en ære i kun at arbejde med kvalitetsprodukter samt ALDRIG at gå på kompromis med det besværlige forarbejde. På den måde kan vi garantere dig et smukt resultat – hver gang!

Smukt og langtidsholdbart malerarbejde er faktisk lidt af en videnskab – og heldigvis for dig har Ejendomsvagten så megen erfaring indenfor malerfaget, at vi praktisk taget burde få en doktorgrad i malerkunsten.

Læs mere om entreprise af garage og skur til cykler.

Din maler

Ejndomsvagtens maler er topprofessionel. Du kan være sikker på at der bliver malet snorlige, så det dækker 100%.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Vi giver et uforpligtende tilbud på førsteklasses malerarbejde!

Lad Ejendomsvagtens malere tage sig af dit malerarbejde – så er du sikret professionel, kompetent og omhyggeligt malerarbejde med sans for detaljerne! Vores malerarbejde er garanteret skønt at kigge på – hver dag!

Vi kan kontaktes døgnet rundt, hvis du har brug for råd og vejledning vedr. vores malerservice eller malerarbejde generelt på tlf. 3871 1700 eller du kan udfylde kontaktformularen til højre på siden. Og vi kan nok ikke dy os for at give dig et uforpligtende tilbud på malerarbejde af allerhøjeste kvalitet med på vejen!

Priseksempel på hvad det koster at få en facility manager tilknyttet din ejendom.

Gratis!

Online kommunikations modul tilknyttet service aftalen

Gratis!

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud