• Benjamin Ejendomsvagten
  • Jeanette Ejendomsvagten

Vores medarbejdere

Ejendomsvagten består af et fasttømret hold af medarbejdere som altid er klar til at servicere dig. Vi er i en rivende udvikling, og vi har derfor specialister på (næsten) alle områder. Du må endelige ikke tøve med at skrive eller ringe, hvis du har specifikke spørgsmål til en af os!

Christoffer Gade
Christoffer GadeAdm. Direktør
Christoffer står for den daglige drift af Ejendomsvagten. Han sætter kunden i hovedsædet. Christoffer er glad for udfordringer og sætter en nydelse i at løse dem. Christoffer deltager gerne i status- og kundemøder, hvor det er nødvendigt.

Mobil: 4013 8046
Tlf.: 3871 1700

Peter Gade
Peter GadeDirektør
Peter har mere end 45 års erfaring fra håndværksbranchen og bidrager med sin enorme viden hver eneste dag. Peter elsker at være ude hos kunderne, hvor han bruger det meste af sin tid. Peter sidder også i selskabets bestyrelse.

Mobil: 4013 8000
Tlf.: 3871 1700

Nathalie Sjørup
Nathalie SjørupKundeserviceansvarlig
Nathalie sidder i vores kundeservice. Selv om hun er knyttet til kundeservice, er hun involveret i alle firmaets afdelinger.

Tlf.: 3871 1700

Bogholderi
Bogholderi
Tlf.: 3871 1700
Christian Wang
Christian WangTømrer / Caretaker
Christian er ude i marken hos kunderne. Han hjælper med alt praktisk indvendigt og udvendigt i huset. Han er udlært tømrer og sætter en ære i at løse opgaven til kundens tilfredshed.

Tlf.: 3871 1700

Simon Lykke
Simon LykkeAnlægsafdeling
Simon er ham der der styre alt det tunge grej. Han står for anlægsprojekter og asfaltarbejderne i firmaet. Simon elsker lange arbejdsdage så han når længere end de fleste.

Tlf.: 3871 1700

Thomas Hansen
Thomas HansenAnlægsafdeling
Thomas er uddannet grå anlægsgartner og er Simon’s højre hånd ude i marken. De arbejder sammen dag og nat og er et hold man altid kan regne med.

Tlf.: 3871 1700

Thomas Mehr
Thomas MehrTilbud support
Thomas er udannet kloakmester, struktør, arbejdet for gartnere i mange år og pt. er han i gang med bygningskonstruktøren på KEA.

Thomas hjælper til med tegninger og sagsstyring.

Tlf.: 3871 1700