Førsteklasses murerarbejde hos Ejendomsvagten

punktlighed

I samarbejde med dig udarbejder vi en tidsplan, så du hele tiden kan følge med i, hvad der foregår.

tilfredshed

Vi har en byggeleder tilknyttet alle de projekter, vi påtager os. Han overvåger nøje alt, hvad der sker under murerarbejdet, så vi kan fange udfordringerne i opløbet. Vi slår os op på at have Danmarks bedste kundeservice, og det gælder også for det murerarbejde, vi udfører. Ingen murere forlader stedet, før du er 100 % tilfreds!

omhyggelighed

Vores murere er blandt de dygtigste i landet. De lider (ligesom de fleste andre medarbejdere hos Ejendomsvagten) af slem perfektionisme. Heldigvis har vi tonsvis af erfaring, så selvom vores murere altid forsøger at levere perfektion, er vi effektive og dygtige til at overholde tidsplanen.

Førsteklasses murerarbejde

I langt de fleste byggeprojekter er det mureren der er den første på stedet. Murerens arbejde skaber grobund (eller død jord!) for det videre arbejde, og derfor er det stort set altid en god investering at få foretaget murerarbejde af høj kvalitet.

Af samme årsag omgiver Ejendomsvagten sig kun med dygtige og erfarne murere der mestrer alt fra nybyg af et hus til de mindste pudsreparationer til perfektion.

Murerarbejde med et pift af perfektion

Ejendomsvagten har stor erfaring indenfor murerfaget! Ja, vi vil faktisk gå så langt som til at sige, at vi ved alt, hvad der er værd at vide om godt murerarbejde (vi ved godt hovmod er en synd, men nu siger vi det altså alligevel).

Vores murerarbejde har nemlig et solidt fundament støbt på 3 grundlæggende principper:

  • Punktlighed
  • Tilfredshed
  • Omhyggelighed

Få et uforpligtende tilbud på førsteklasses murerarbejde!

Lad Ejendomsvagtens murere tage sig af dit murerarbejde – så er du sikret professionel, kompetent og målrettet murerarbejde der får dit byggeprojekt til at køre på skinner.

Du kan kontakte os døgnet rundt for at få råd og vejledning om murerarbejde på tlf. … eller du kan udfylde kontaktformularen til højre på siden. Med på vejen får du et uforpligtende tilbud på murerarbejde af allerhøjeste kvalitet!

Læs mere om entreprise her.

Din murer

Mød Ejendomsvagtens murer. Solid erfaring i murerarbejde, og grundighed helt ud til fingerspidserne. Du kan være sikker på at vores murer yder indtil du er tilfreds med opgaven.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Murerarbejdet er vigtigere end du tror

Murerfaget er et stort håndsværksfag og spænder temmelig vidt, hvilket stiller store krav til murerens færdigheder. Foruden at mestre en række forskellige murerrelaterede discipliner, skal mureren f. eks være i stand til at koordinere med de andre håndværksgrupper for at sikre bedst muligt kvalitet og den kortest mulige byggeperiode.

Hos Ejendomsvagten sætter vi derfor lidt af en ære i altid at holde vores murermandskab veluddannet og motiveret. Det gør vi bl.a. ved at sikre vores murere konstant adgang til det mest moderne og professionelle værktøj og maskineri på markedet.

Priseksempel på hvad det koster at få en facility manager tilknyttet din ejendom.

Gratis!

Online kommunikations modul tilknyttet service aftalen

Gratis!

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud