Om os i Ejendomsvagten, og vores historie.

Ejendomsvagten? Er det sådan noget med bodyguards?

Nej, Ejendomsvagten består ikke just af hårdtpumpede stærkmænd med pistoler, men tværtimod af Danmarks dygtigste håndværkere, sneryddere, gartnere, VVS’ere, skovryddere, viceværter, handymænd, vinduespudsere, brolæggere og mange, mange flere…

Udrustet med topmoderne og førsteklasses udstyr – og en målrettethed der kan få selv BS til at skælve – er Ejendomsvagtens medarbejdere altid beredte på at lede slaget om dit projekt! Vi kæmper med professionelt håndværk og årelang erfaring i stedet for pistoler og knebler – men vi plejer stadig at vinde.

Er du stadig usikker på, hvad Ejendomsvagten er for en størrelse? Så prøver vi lige igen:

Ejendomsvagten er en af Danmarks største entreprenørvirksomheder! Og vi kæmper for at blive Danmarks førende, landsdækkende udbyder af ejendomsservice og glatførebekæmpelse!

Ejendomsvagten? Dem har jeg da aldrig hørt om… Er det et nyt firma?

Ja, Ejendomsvagten er et ret nyt firma der på meget kort tid, er blevet landsdækkende. Firmaet opstod som følge af mange års hårdt arbejde af stifteren Peter Gade.

Peter stod bag et ejendomsservicefirma gennem 90’erne som servicerede næsten 200 ejendomme i København. Han solgte imidlertid virksomheden i midten af 00’erne, hvorefter firmaets fokus og kræfter blev lagt over på den håndværksmæssige del under navnet Peter Gade og Søn.

Derudover blev et helt nyt initiativ startet op (som sidenhen har udviklet sig til lidt af en succeshistorie): nemlig snerydning!

Når tingene kører, er alting godt

Hjulene drejede hurtigt rundt i de glade midt 00’er, hvor der blev bygget til højre og venstre i det meste af landet. Det gik også godt for Peter Gade og Søn som løb ind på håndværksscenen med stormskridt.

Det var en periode med stor succes. Peter stod i spidsen for håndværksfirmaet, og opgaverne strømmede ind. Vi fodrede firmaet med nye udvidelser, nye medarbejdere og nye målsætninger; lejligheder og villaer blev ombygget fra kælder til kvist, og det skortede ikke på nye forespørgsler og opgaver.

Når man kører galt, er det knap så sjovt

Det hele stoppede imidlertid brat et år, hvor firmaet måtte sadle fuldstændig om. Det var pludselig nye (krise)tider, og vi var nødt til at gøre noget drastisk for at redde firmaet!

Det medførte, at Snevagten – som ellers havde kørt i baggrunden – skulle løfte Peter Gade og Søn igennem krisetiden. Og det viste sig heldigvis, at Snevagten var opgaven moden!

På ganske få år voksede Snevagten – som er moderselskab til Ejendomsvagten – ekstremt hurtigt og blev en af Danmarks førende udbydere af snerydning og saltning!

Ejendomsvagten fødes

Med Snevagtens succes fik vi meget travlt om vinteren! Til gengæld stod det temmelig stille om sommeren.

Vi ønskede derfor at gøre op med sæsonarbejdet. Vi ville gerne have travlt hele året rundt!

Derfor startede vi Ejendomsvagten for ca. 3 år siden med det formål at yde professionel ejendomsservice for private og virksomheder. Og ja, det har vi gjort lige siden!

Hvem er Ejendomsvagten?

Christoffer Gade er Peter Gades søn, og han står i dag for firmaets daglige gang – med indflydelse fra Peter og bestyrelsen.

Christoffer er vokset op med entreprenørvirksomhed i blodet, så han er vant til at arbejde med mange bolde i luften og nyder, når han kan se resultaterne af det hårde slid.

Nu hvor Christoffer har overtaget ledelsen af firmaet, er Peter blevet kundernes mand. Peter er manden der kører ud til kunderne, hvor han øser ud af sin 45 års lange erfaring indenfor håndværksbranchen. Han kommer med uforpligtende rådgivning om kundernes projekter, men han er bestemt ikke bange for selv at tage fat, når chancen byder sig.

Hvordan ser fremtiden ud?

Tja, det er et godt spørgsmål.

Ejendomsvagten er først og fremmest en seriøs spiller på det danske marked inden for facility management og generel ejendomsservice. Vi kunne naturligvis godt tænke os at sætte os tungt på tronen på et tidspunkt.

Vi har rigtig, rigtig mange års erfaring inden for virkelig mange forskellige servicefag samlet under ét tag, og i modsætning til mange af vores konkurrenter har vi ingen offentlige licitationer. Vi har kort sagt rigtig gode forudsætninger for at nå langt.

Lige nu forsøger vi bare at være der for vores kunder morgen, middag, aften og nat (fik vi fortalt, at vi yder døgnservice?). Vi bestræber os på at yde den bedst mulige service til den mest konkurrencedygtige pris hver evig eneste dag! Og det har vi tænkt os at gøre i lang tid endnu.

Det er altid svært at vide, hvad morgendagen bringer, men vi forsøger at gøre hver dag til en god og produktiv dag.

Vil du høre mere om os? Så læs om vores 10 leveregler her.