Vores referencer taler for sig selv

Græsslåning

”NIRAS har benytter sig af Ejendomsvagten til pleje af vores grønne områder på NIRAS hovedkontor i Allerød og vi fortsætter det gode samarbejde også næste år. Ejendomsvagten har ydet en kompetent og god service, som jeg er meget tilfreds med”.
Trine Nyegaard Petersen, Niras - Facilityadministrator

ejendomsvagtens fejemaskine

Vores samarbejde med Ejendomsvagten A/S relaterer sig til de større produktions- og lagerejendomme, som vi dels ejer, dels administrerer i Storkøbenhavnsområdet.

For visse ejendomme er der tale om meget store udenomsarealer med mange forskellige erhvervslejere. I den forbindelse er det særdeles vigtigt for os, at der i vinterperioden med is og sne altid er en professionel og omgående pasning af udenomsarealerne, når der er behov for dette i relation til saltning, grusning og snerydning for at sikre lejernes uhindrede tilkørsel til og daglige erhvervsmæssige brug af lejemålene, og for så vidt muligt at undgå, at der sker nogen som helst former for glatføreuheld.

Ejendomsvagten A/S har i vores hidtidige samarbejde til fulde opfyldt de kontraktsmæssige forpligtelser i denne relation til vores og alle vores lejeres absolutte tilfredshed.

Richard R. Sand, Partner - Bech-Bruun

Snerydning

Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed, anvendt Ejendomsvagten til snerydning og saltning i 2 sæsoner.

Det er meget vigtigt at vores kunder og personale kan færdes sikkert fra tidlig morgen til sen aften, på p-pladser og fortorv Forventningsafstemning er nøgleordet i aftalen. En ting er hvad aftalen indeholder, en anden ting er hvad Ejendomsvagten tilbyder udover.

Denne indstilling har Ejendomsvagten, som er i overensstemmelse med MBCPH´s egen.

Vi forventer at næste sæsons aftale igen bliver med Ejendomsvagten.

Robert Takacs, Mercedes-Benz CPH A/S - Chef for indkøb & administrative services
Har du træer, der er for store, du ikke vil fælde, men der skal beskæres/stynes, så er Ejendomsvagten et godt bud!
Kim Eggerts, Vanløse
Et godt samarbejde med Ejendomsvagten og ikke mindst deres behagelige gartner, Steen. Lur mig om ikke samarbejdet kunne blive udvidet det kommende år.
Troels Larsen, AA Transport-Service A/S
We started our collaboration with Ejendomsvagten already in 2013, better said with their affiliated company Snevagten. Being satisfied with their work we entered into a larger collaboration in summer 2014 when our own caretaker of many years retired. We have been very glad for the job they perform in our garden, the size of a park, and very happy to have the very service minded Christian, the caretaker replacement from Ejendomsvagter, to help inside the building.
BIMCO er verdens største internationale organasition for shipping virksomheder.Rodica Donsmark, Comptroller/CFO - BIMCO

Her kan du læse et lille udpluk af, hvad der er blevet sagt om Ejendomsvagten.

Vi har mange kunder over hele landet, som vi har serviceret gennem årenes løb. Fælles for dem alle er, at de er tilfredse med vores service, fordi vi altid holder, hvad vi lover:

  • Grundighed
  • Erfaring
  • Døgnservice
  • Troværdighed
  • Effektivitet
  • Omtanke
  • Passion

snerydning

Vi har gennem sidste års strenge vinter benyttet os af virksomheden Ejendomsvagten A/S, Bjerringbrovej 46, 2610 Rødovre. Vore ejendomme er blevet ryddet til tiden og uden problemer til glæde for vore lejere.

Vi kan således anbefale virksomheden til andre der har brug for snerydning.

Lars Bechmann, Escot Ejendomme A/S

Snerydning og saltning

Vi valgte Ejendomsvagten til at rydde sne på vores stationer. Vi har 13 Shell/Express stationer på Sjælland, hvor der skal ryddes og saltes inden kl. 7 morgen.

Vi stiller høje krav til snerydning og sikkerhed på vores stationer.

Det arbejde er udført til vores tilfredsstillelse derfor har vi valgt at forlænge vores nuværende aftale.

Linda Elisabeth Hansen, Shell Express - iNordvativ a/s

fejning

Jeg er yderst tilfreds med jeres service og fleksibilitet. Jeg har blandt andet fået tilføjet et ekstra område uden problemer, således at mit personale kan komme sikkert op og ned af trappen til cykelkælderen

Jeg har kun rosende ord at sige om Ejendomsvagten og den ydelse I leverer.

Ulrik Højlund Brandt, Driftchef - Føtex Vesterbrogade
Vi stod i Hørsholm Park med en miserabel legeplads på vores areal efter en nedlagt børnehave.

Den fjernede Ejendomsvagten og etablerede betontrappe med jerngelænder, ny støttemur og bortkørsel af vildtvoksende træer og buske.

Til foråret får vi græs over det hele på ny muld – og kan nu endnu bedre leve op til vores eget navn som ‘Park’.

Flemming Lundahl, Hørsholm Park
Vi er glade for samarbejdet med Sne- & Ejendomsvagten om vedligeholdelse af vores grønne områder, samt rydning af sne og saltning af blandt andet P-plads.

Det er rart at kunne stole på at området er vedligeholdt og fremtræder sikkert at færdes på. Både for vores nuværende – og kommende lejere.

Endvidere er det en fornøjelse, at vi til enhver tid kan fremvise vores lokaliteter for nye lejere, vel vidende at området fremtræder pænt og med nyslået græs.

Karl Poulsen, Naverland ApS

Nogle af vores glade kunder