Tilfredshedsgaranti på snerydning

punktlighed

Snerydning, mens du sover – så din virksomhed er snefri, når du møder.

tilfredshed

Hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde, krediterer vi dig. Kort og godt.

Ejendomsvagtens prisgaranti

Får du en bedre pris andetsteds, matcher vi den – uden diskussion.

Gratis snerydning

Hvad betyder Ejendomsvagtens tilfredshedsgaranti på snerydning og saltning for dig?

I ordbogen defineres tilfredshed som følelsen af at være glad for noget og ikke forlange, forvente eller ønske mere. Den følelse ønsker Ejendomsvagten at give alle vores kunder (store som små), og derfor er vi stolte af at kunne tilbyde – som det eneste snerydningsfirma i Danmark – nuværende og kommende kunder tilfredshedsgaranti på snerydning.

Vi ved, at hårdt arbejde er en forudsætning for din tilfredshed, og derfor er vi villige til at strække os langt for at garantere din tilfredshed. Tilfredshedsgarantien indebærer f. eks, at du intet skal betale, hvis du ikke er tilfreds. Og forårsager vores snerydning uheldige skader, udbedrer vi dem desuden med det samme – uden diskussion.

Det indebærer vores tilfredshedsgaranti på snerydning

Hos Ejendomsvagten er kundeservice altid i højsædet, og vi stræber altid efter at gøre vores bedste – og endda lidt mere! Men på trods af vores bestræbelser på det modsatte kan der altid ske menneskelige fejl, og derfor har vi udviklet vores unikke tilfredshedsgaranti på snerydning.

  • Med tilfredshedsgarantien retter vi prompte op på alle fejl, du måtte finde. Og hvis du stadig ikke er tilfreds med vores arbejde herefter, skal du intet betale. Det gælder uanset om det drejer sig om snerydning af et 15 meter fortov eller snerydning af en parkeringsplads på 25.000 m2.
  • Tilfredshedsgarantien indebærer desuden, at du døgnet rundt kan få fat på en ledende medarbejder der øjeblikkeligt kan løse dit snerydningsproblem.

Tilfredshedsgarantien skal bringe os nærmere vores mål om at skabe større værdi for vores kunder. Med tilfredshedsgarantien på snerydning forsøger vi at binde vores kerneværdier troværdighed, passion, omtanke og ærlighed sammen. Kort sagt: vores unikke tilfredshedsgaranti skal sikre dig den mest effektive og professionelle snerydningsoplevelse!

Vil du høre mere om vores tilfredshedsgaranti på snerydning?

Hos Ejendomsvagtens er det altid kunden der er boss, og derfor skal du ikke være sen til at kontakte os, hvis du er usikker på vores tilfredshedsgaranti, eller bare vil høre mere om snerydning og saltning.

Du kan nemlig ringe eller skrive til os med spørgsmål om vores tilfredshedsgaranti på snerydning døgnet rundt! Vores dygtige og effektive personale står altid klar til at guide dig gennem vores tilfredshedsgaranti.

Ejendomsvagtens tilfredshedsgaranti sikrer dig kort sagt den bedste snerydningsservice i Danmark! Har vi allerede sagt det? Ups… Normalt lader vi altså resultaterne tale. Men ring til os allerede i dag og lav en aftale – så er du i hvert fald sikret landets bedste snerydning, før sneen falder.

Din Snerydder

Mød Simon. Simon har mange års erfaring med snerydning og saltning af både veje og fortove. Han er til rådighed døgnet rundt, når frosten træder  ind.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse, hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Troværdighed og pålidelighed

I Ejendomsvagten er vi ikke kommet sovende til den position, vi har i dag. Vi snerydder dine arealer døgnet rundt – men det vigtigste er, at vi altid overholder alle aftaler. Vi er til at stole på og vil hellere stå op midt om natten end at skuffe dine forventninger. Troværdighed og pålidelighed er nøgleordene for os – og det er de ord, der i dag har gjort os til et af Danmarks mest efterspurgte snerydningsfirmaer.

Priseksempel på en ejendom med 1 opgang med ugentlig gulvvask og fejning af fortov, pr måned

985 kr.

Eks. moms

Handyman i ejendommen 1 time om måneden

365 kr.

Eks. moms

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud


Warning: Parameter 1 to fusion_query_offset() expected to be a reference, value given in /var/www/ejendomsvagten.com/anlaegsgartner-ejendomme.dk/wp-includes/plugin.php on line 601