Topklasse tømrerarbejde hos Ejendomsvagten

punktlighed

Vores vision er altid at levere førsteklasses tømrerarbejde til tiden og fuldstændig som aftalt! Tømrere og håndværkere må stå model til mange vittigheder om deres arbejdsindsats, men vores tømrere gør altid vittighederne til skamme.

omhyggelighed

Med tømrere fra Ejendomsvagten er du sikret omhyggelighed lige fra de første skitser og opmålinger til den sidste finish.

tilfredshed

Vores tømrere forlader ikke dit hus, før alle hylder sidder, som de skal; før alle skuffer glider perfekt, og før alle dørene er holdt op med at binde. Høj kundeservice er alfa og omega for os, og vi hamrer og banker, indtil du er tilfreds.

Topklasse tømrerarbejde hos Ejendomsvagten!

Der var engang, hvor man ikke bare sprang over, hvor gærdet var lavest, hvad angår tømrerarbejde; hvor man ikke bare valgte den billigste og nemmeste løsning, og hvor man satte pris på en dygtig tømrers arbejde.

Kald os nostalgiske, men hos Ejendomsvagten A/S ser vi stadig tømrerarbejde som et delikat håndværk. Derfor samarbejder vi kun med dygtige og uddannede tømrere.

Kun det bedste er godt nok, når det kommer til tømrerarbejde

Præcision, sans for detaljerne, omhyggelighed, fingerfærdighed… Ja, vi kunne blive ved med at nævne kvaliteter ved tømrerarbejdet, som du er garanteret hos Ejendomsvagten, men vi vil hellere bruge din kostbare tid på at fortælle om nogle af de goder, du OGSÅ får, når du bestiller tømrerarbejde hos os:

  • Punktlighed
  • Omhyggelighed
  • Tilfredshed

toemrerarbejde_side

Tømrerarbejde der er skræddersyet dine behov

Vi har udført førsteklasses tømrerarbejde i længere tid end godt er, og vores erfaring med både små og store byggeprojekter er stor. Alligevel sætter vi en ære i at udføre hver eneste opgave til perfektion – uanset om du skal have bygget nyt hus eller blot have tre hylder sat op i badeværelset.

Med funktionelle løsninger i høj kvalitet forsøger vores tømrere nemlig altid at gøre tømrerarbejdet en fornøjelse at se på – hver dag!

Kort sagt (og vi ved godt det er lidt pral, men vi vil bare SÅ gerne sikre dig topklasse tømrerarbejde):

Med tømrere fra Ejendomsvagten får du tømrerarbejde der kan realisere dine drømme!

Læs mere om vores entreprise på carport og cykelskur her.

Din tømrer

Mød vores tømrere. De er effektive med stor erfaring indenfor al tømrerarbejde. De udfører arbejdet præcis som du ønsker det, og kommer gerne med gode råd under hele arbejdsforløbet.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Få et uforpligtende tilbud på førsteklasses tømrerarbejde!

Vores tømrere er stensikkert det helt rigtige valg til enhver situation – særligt hvis du allerede har en idé om, hvad du vil have.
Kontakt os med det samme for råd og vejledning på tlf. 3871 1700 eller udfyld kontaktformularen til højre på siden og få et uforpligtende tilbud med på vejen!

Priseksempel på hvad det koster at få en facility manager tilknyttet din ejendom.

Gratis!

Online kommunikations modul tilknyttet service aftalen

Gratis!

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud