Vores vision

Ejendomsvagtens vison

Snevagten/Ejendomsvagten skal være Danmarks førende, landsdækkende udbyder af glatførebekæmpelse og ejendomsservice for private og offentlige virksomheder, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer og bolig- og grundeejerforeninger

Mission

Med vores konkurrencedygtige produkt skal vi skabe værdi for vores kunder ved at håndtere deres behov på den bedste og mest effektive måde.

Kerneværdier

Vi arbejder altid i overensstemmelse med vores kerneværdier:

  • Troværdighed
  • Passion
  • Omtanke
  • Effektivitet
  • Ærlighed

Vores evner

Gartner 90%
Nye anlæg 95%
Snerydning 100%
Facility service 75%
Brolægning 87%
Håndværk 92%

Vi er de ansvarlige til dagligt

Christoffer Gade
Christoffer GadeAdm. Direktør
Christoffer står for den daglige drift af Ejendomsvagten. Han sætter kunden i hovedsædet. Christoffer er glad for udfordringer og sætter en nydelse i at løse dem. Christoffer deltager gerne i status- og kundemøder, hvor det er nødvendigt.
Peter Gade
Peter GadeDirektør
Peter har mere end 45 års erfaring fra håndværksbranchen og bidrager med sin enorme viden hver eneste dag. Peter elsker at være ude hos kunderne, hvor han bruger det meste af sin tid. Peter sidder også i selskabets bestyrelse.
Glenn Rybak
Glenn RybakSalgschef
Glenn elsker kundekontakt, og han sørger for den den indledende dialog med firmaets kunder. Glenn står altid for en sikker aflevering til driften. Glenn arbejder altid efter den mest optimale løsning for kunden.
Søren Skou
Søren SkouDriftleder
Søren er firmaets mand i marken. Søren har i mange år haft fingrene i jorden – det har han sådan set stadig – men han har for det meste sin daglige gang på kontoret og på nogle af firmaets pladser. Søren går efter at levere det perfekte resultat i alle opgaver.

Nogle af vores glade kunder