Få førsteklasses VVS-arbejde her og nu

punktlighed

Vores vision er altid at levere førsteklasses vvs-arbejde til tiden og fuldstændig som aftalt!

omhyggelighed

Med VVS-montører fra Ejendomsvagten er du sikret omhyggelighed hele vejen igennem.

tilfredshed

Vores VVS-arbejdere forlader ikke deres arbejde, før alt er gennemtestet, og du er tilfreds med den udførte opgave. Høj kundeservice er alfa og omega for os.

Få førsteklasses VVS-arbejde her og nu!

Det skorter ikke på vittigheder om VVS-folk, men med VVS-arbejde af allerhøjeste kvalitet og med øjeblikkelig udrykning, forsøger vi altid at gøre stereotyperne om VVS-faget til skamme!

Vores VVS-montører er nemlig blandt de bedst uddannede på markedet! Vi lader kun vores VVS-folk arbejde med det mest moderne og professionelle materiel på markedet, og derfor er vores VVS-montører altid klar til at påtage sig alle opgaver (store som små) med øjeblikkelig varsel.

Samarbejde med Engelgaard VVS-Teknik sikrer topkvalitet

Når du bestiller VVS-service hos Ejendomsvagten, bliver VVS-arbejdet altid udført af Engelgaard VVS-teknik der er højt specialiserede indenfor alle typer VVS-arbejde – så er du nemlig garanteret førsteklasses VVS-arbejde fra Danmarks dygtigste VVS-virksomhed!

  • Brug for VVS-arbejde i en fart? Vi rykker ud samme dag!

Det er afgørende, at skader på VVS-installationer bliver repareret med det samme, da de ellers kan risikere at udvikle sig. Hos Ejendomsvagten bestræber vi os altid på at yde topprofessionel vvs-service samme dag, som du kontakter os.

Stor som lille – få VVS-service med snilde

Ups, røg pakningen i din vandhane? Har du oplevet frostsprængninger på din udendørs vandhane? Ingen grund til panik. Få skiftet din vandhane på få timer – og få 5 års garanti til gengæld.

Du tænker måske større? Måske planlægger du et helt nyt badeværelse? Heldigvis ved vi alt om at bygge topmoderne badeværelser! Med vores ekspertise indenfor såvel VVS som andre håndværk kan vi hjælpe dig lige fra den første idé til den sidste finish.

  • Ejendomsvagten har årelang erfaring med helt store VVS-entrepriser!

Vi elsker desuden en udfordring og udfører glædeligt de mest komplicerede VVS-entrepriser helt fra bunden. I samarbejde med Engelgaard VVS-teknik har vi rigtig stor erfaring med at udføre helt store VVS-entrepriser, og vi leverer ALTID til tiden.

Selvom vi har mange års erfaring i at håndtere rørene, bryder vi os ikke om at hvile på erfaringen. Derfor videreuddanner vi hele tiden vores VVS-specialister og koordinatorer, så du altid er sikret den mest moderne VVS-service på markedet!

Få et hammergodt tilbud på førsteklasses VVS-arbejde

Vi vil SÅ gerne tage os af dine VVS-opgaver, så du til enhver tid er sikret professionel, kompetent og målrettet VVS-arbejde.

Vi kan kontaktes døgnet rundt på tlf. 3871 1700, hvis du har brug for råd og vejledning vedr. vores vvs-service, eller hvis du har brug for en erfaren vvs-mand her og nu. Du kan også udfylde kontaktformularen til højre på siden.

Læs om vores entrepriser her.

Din VVS’er

Mød vores VVS-montører. De har mange års erfaring i faget, og ingen udfordring er for stor.

Så nemt er det – få et tilbud nu

Eller få en henvendelse hvis du
har spørgsmål
– vi vil så gerne hjælpe dig!

 Ja tak, jeg vil gerne indhente tilbud, og modtage nyhedsbrevet.

Få en fast VVS-serviceaftale hos Ejendomsvagten

Ringer du også først efter VVS-hjælp, når skaden er sket? Så er du ikke den eneste, men du kan faktisk spare store summer med en fast serviceaftale om VVS!

Ved at give varmecentralen et grundigt serviceeftersyn sikrer vi, at dit anlæg altid kører optimalt! På den måde undgår du VVS-regningen, hvis anlægget bryder sammen – og du undgår unødvendigt forbrug!

Og bare så du ved det:

Service på alle dine VVS-installationer er selvfølgelig standard, hvis du bestiller en overordnet ejendomsservice hos Ejendomsvagten.

Priseksempel på hvad det koster at få en facility manager tilknyttet din ejendom.

Gratis!

Online kommunikations modul tilknyttet service aftalen

Gratis!

“Ejendomsvagten har ydet en kompetent og
god service, som jeg er meget tilfreds med.

Trine Nyegaard Petersen
Facilityadministrator

niras-logo

“Mercedes-Benz CPH A/S har, med stor tilfredshed,
anvendt Snevagten til snerydning og saltning …”

Robert Takacs
Chef for indkøb & administrative services

mercedes-benz-logo

Hold dig opdateret med nyhedsbrevet

Et grønt tilbud